Ať se jim říká jakkoliv, většina z nich je na slepej test krátká, pokud jde o kabílky, pračky a "rozehraný" bedny
skoda.virt.cz
odkaz
Ať se jim říká jakkoliv, většina z nich je na slepej test krátká, pokud jde o kabílky, pračky a "rozehraný" bedny

Dobu sem nezažil, takže nevím, ale tady asi frčely spíš "druholigový" tuzex věci jako JVC, Grundig, možná Technics, Panasonic, ale dal se tu koupit i gramec NAD, ovšem jen proto, že to byla přelepená Tesla NC470.
Nevadilo by mi mít něco takovýho doma, ale Akai GX747 radši
cena bude obdobná

. Pro kancelář je to paráda.

Dobrej reverz ! Jak je to starý ? Viděl jsem v 80. kde co, protože na kolejích se překupnictvím s audiem (hlavně vyšších kategorií) pár lidí živilo, ale tohle mi uniklo.. 

Proti tomu jsou ty mikrosystémy v Erektoworldech apod. chrchlátka. Anténu jsem žádnou neměl, tak je tam jen kousek ustřiženého koaxu, na jedné straně kontektor, druhý konec omotaný izolačkou.
Má to dokonce 6 pamětí, které se naladí kolíčkem a pak se přepínají tlačítky. Zezadu to má cinche na line in a out. Jak to může být staré?
80. léta?

a vzhledem k tomu ze si jako chudý student nemůžu moc vyakakovat a protože momentálně dávám dokopy skodovku tak to bude muset chvíli vydržet... Jinak sou to klasické příznaky zesiku třídy B
radši bych AB
ale co už
uz to mam doma.
třeba se tovnekam posunulo od roku 94... 

). Matroš asik MDF, jestli se toho někdo ujme tak pak olakovat jako celek. A tělo mezi deskama by to chtělo nějak vyplnit. Rezonance a tak. Dal by se použít nějakej sušenej křemičitej písek ? Neřikám, že hned zejtra se do toho vrhnu
, ale informovanost neškodí
. Nejprv musím zjistit, kdo by mi to olakoval někde tady. A nejlíp i s píchnul, nějak nezbejvá času, leda po nocích když nemám noční
.

pročpak?