-Proč mi při skrytém hlavním panelu občas nefunguje jeho zobrazení při najetí myšítkem na spodní hranu obrazovky? Když minimalizuji otevřené okno a opět jej maximalizuji, tak pak už to jde...

-Další věc je, že se mi občas samovolně vypne wi-fi přijímač (zhasne kontrolka na notebooku) a zapnout přepínačem nejde (vždy po vypnutí a opětovném zapnutí vydá Windows zvuk "neúspěšné připojení zařízení - takové to "tum, tum, tum") a zapne se až po restartu počítače, případně po "uspání a probuzení".
-Dá se u WinXP nastavit, aby po probuzení ze spánku (otevření displeje) systém rovnou naběhl přímo do mého profilu do místa, ke jsem skončil a nemusel jsem ještě klikat na ikonu svého profilu (když na počítači stejně žádný jiný profil není)?
A ještě se mi v posledních dnech několikrát stalo, že při hledání v Googlu mi po "odeslání žádosti" na obrazovce problikl výsledek hledání, ale vzápětí zmizel a zůstala bílá stránka jen s lištou vyhleávání a výsledky se opět objevily po znovukliknutí na lupu - tlačítko "hledej"...

dík moc