-> chooki: tohle stalo 10let pod sirakem pod plachtou...nez to tam dali pry to byla jeste pekna ,,chromka,,(jinak chromka je prezdicka pro tusim 634ku tak me nekamenujte) az bude cas to ji vykituju a s eRkem striknu plnicem + barevna kombinace asi do original vinovy, jen bez chromu (mozna chrom nadrz) chrom je moc drahej :P
-> chooki: inac ked vidiem tie fotky tychto dva- a -poliek, si spominam ako som mal panelovku, cervenu po go motora, nastriekanu, ta chodila ako svina a tieto motorky su nezmary, kebyze mam volnu garage tak by som si este jednu zaobstaral....
-> m8rinek: realne to vidim tak, ze to natri matonou farbou stetcem a spojazdnis to lahko, pokial je mechanicky komplet...moj bracho kupil ovela horsiu, co asi 30 rokov stala v zrucanom domku a nevedel si co je farba, co je chrom, co guma, proste 1cm vrstva prachu a usadenin (ten domek na nu pomaly padal) a uz asi 2 roky na nej jazdime...neviem najst foto ako vyzerala ale teraz je uz gut
ta je moje, měla jít do šrotu tak jsem se ji ujal s tim že ji dam do pojizdnyho stavu,momentálně bylo vše očištěno na holý plech a naformexováno, ted odpočívá v bednách, protože mi do renovace vlezli eRka
uz dlhsie rozmyslam nad tym zalozit vlakno, ktoreho tema budu zaujimave foto vrakov... ktore tak trochu zbieram...nieco ako obludarium...najhodnotnej
sie fotky su asi prave najdene historicke exemplare, co odpocivali niekde pod stromom alebo v mastali desiatky rokov...tak ak budete nieco mat, sem s tym :)...davam sem ja nieco ako priklad...