-> Zdeněk.: -> tomaso435: Známe lidi, fůra dohadů a pak nikdo nepřijede ani se neozve. Já jsem měl vše rozebrané, štítky a elektrika zabalená proti laku a profesionální lakovna mi furt oddalovala termín a jednou jsem se zajel mrnout na prohlídku do bazaru. A stál tam pro mne neznámý Rover 620ti. Zamiloval jsme se do něho a vzal leasing. Lak by stál na toho Rapida kolem 30.000kč, takže jsem to musel zrušil a víme jak se prodává v zimě holej skelet bez laku.

Chtěl jsem schovat do garáže auto, které jsem pak dva roky splácel a proto musel kompletně vyvařenej a od té doby v dešti nejetej skelet pryč. Zkoušel jsem hledat pronájem jiné garáže, ale v zimě je to špatné a nic jsme nesehnal. Nakonec se mi za dva roky rozprodeje vrátilo kolem 45.000kč a ten skelet bez zadního blatníku jednoho dne zmizel od garáže. Asi ho vzal někdo na vlek a odvezl ho do šrotu. Ani nevíte jak to pro mne bylo těžké, když byl venku na boku a sněžilo na něj a začal orezat. Stále mě to hrozně mrzí...jediná útěcha je, že většina dílů z něho lítá po silnicích různě po republice.