Na Consulu jsem také psal... až to dopíšeš, oskenuj a poděl se.

(mám na mysli radost ne něco jiného
)

Až jednou budem vedle sebe sedět na nějakém srazu, mít před sebou pívo, tak mě poznáš. Jsem člověk v tomto ohledu velice zvláštní, pač na ženské jsem nikdy neměl štěstí, ani čas (tím neříkám, že jsem na své pohlaví), a když jsme se takhle s kámošema jednou vožrali, a přišlo tohle téma, a oba dva do mě rejpali, tak jsme se nakonec shodli na tom, že jsem nejspíš zvláštní druh chlapa, kterému udělá 100x větší radost projížďka v autě za volantem, nebo na motorce někam dál, než 150km, než nějaká ženská. Od doby co se motám po světě, čím dál tím větší odpor k ženským mám. Jestli je to tím, že nedokážu pochopit jejich myšlení, a co nedokážu pochopit, od toho se držím dál, nebo je to tím, že tento zvláštní druh živočicha vzdáleně podobný člověku z 90% nedokáže bezpečně řídít motorové vozidlo, a tím, že motorová vozidla jsou s mým životem spojeny tělem i duší, nesnesl bych po svém boku stvoření řízení neschopné. Nevím sám, možná by to bylo i na celou knížku úvah, nebo by stačilo sepsat můj životní příběh (což by zabralo dlouhý čas, a minimálně 500 stránek). Nevím. Od svých 8-mi let jsem více-méně samotář, a 80% volného času trávím pouze ve společnosti svých miláčků (od Škodovky, přes motorky, gramofony, rádia, staré krámy, co jiní vyhazují, a já je opravuji a sbírám,..). 

Predsa sú to len ženy.

Můžeš svou sestru taky pozdravovat, jsem zvědavej jak se na to bude tvářit. 

Já mám navíc jistou vlastnost, že když při něčem hezkém poslouchám muziku, a onu skladbu si pak pustím třeba ve vlaku (víme, kolik času v něm trávím), zavřu oči, a jsem zas tam, kde to mám rád, a krásně se při tom třeba usíná. Takže když si vemeš, že od zítra zas 2 týdny Šádinu neuvidím, tak alespoň si každý večer pustím onu oblíbenou skladbu, a alespoň při usínání budu celým srdcem s ní. 

ty si keket! mas fakt peknu segru!!! 

Jinak já dnes nalítal 120km, to abych si začal hledat brigádu, týden mám papíry, a škodovce od pondělní STK přibylo skoro 500km 

..idem ja drichmať 

to pretece az k susedom!