-> THOMMY : Jak nový? Tak to vem lehounce tim černym, aby to trochu ztmavlo a je to:o) A zbytek auta je taky v obstojnym stavu, teda až na ten lem a lak:o)
-> THOMMY : Tak jak to máš to vypadá suprově, a jestli uděláš ten vršek, tak jak si naznačoval, jenom lehounce to přestříknout, tak by to mohlo bejt moooc zajímavý...
-> Syny: No nevim...sice premejslim nad dalsim upgrade,ale tam neni zadnej prechod,vypadalo by to jeste divneji nez ted Ale co sem vlastne pisem,dyt neni noc..
no ony se ty světla hoděj jak na kterou barvu.třeba na tu zelenou se mi to líbilo,byla tmavá a vyniklo to.Tady na tý je to takový bledý prostě.a už i tak se mi nelíbí.prostě origo zatím a hotovo
-> Mantrabeach: Ale me je to fuk I kdybys to tam mel na trvalo... Jen me zajima co primeje nakyho skodovkare to tma nechat na furt Ale uznavam, bilocervena nebo origo jsou urcite lepci
-> Syny: strejdo klid,tohle jsou světla který jsem měl na zelený škodovce.Teď to je dočasný řešení.Nemám prachy a auto ještě stejně nejezdí tak tam jsou jen tak.Budou tam buď origo a nebo bílo červený.Chápu že si to nevěděl
-> rolls: Ja te nepsal ze to je priserny to foukani pary... Ja spis v tom jen nevidim neco uzitecnyho... To same ty lampy... Vzdyt to v noci sviti ruzove designu to taky moc PODLE ME neprida... Me se treba libi ty co ma vzadu Tuner#2 a Borin
-> Syny: ja sa nenavazam....len furt to je priserne...tie biele svetla, to fukanie je priserne... vidis niekto tebe odnoti tie predne lampy priserne ale tebe sa to paci... niekomu sa paci nieco ine... pohoda, kazdy ma iny vkus a predstavu
-> rolls: Ale pochop re za to nikomu neberu... Ja se jen ptam co na tom vidi to snad muzu ne? Plno lidem se tu nelibi moje svetla vepredu a co jako? Taky kvuli tomu nejsem nasranej, pac se to libi me... Taky se mi ptali proc to tma mam a abych to sundal a tak... Proc se do me porad navazis?