takhle mě jednou vezl brácha v jeho firemní feldě no kurva jsem se držel jak prase kdyby něco abych to vůbec přežil a on úplně v klidu

To se nám taky jednou stalo že to fotr nechal stát na dvoře a ono to tam přes noc přimrzlo a nemoh odjet

tak auto odhádžem a idem zavreť a buch a nič
ani mobil som nemal, nič...iba klúče od dverí...tak som sedel v aute ako debil
a pozeral sa ako sneží... a takto som tam sedel asi hodinu a potom konečne sa to dalo zavreť

no když sem hrával tak sme zkoušeli v dědině na kopcu ... s řízením sem problémy teda neměl ale taky kamarádi museli cestou držet dveře... 

Sem musel sundat tapec a promaznout je...

, nad tím se můžu jen pousmát horší bylo když mi zamrzla voda v chlazení a na benzince sem měl z auta vzadu dýmovnici (shodou náhod pět minut po mě tam přijela další vařící stopětka se ženskou za volantem a když mě viděla jak se mi hulí z motoru prej "jé vám se z toho taky kouří to je asi tím mrazem" .. odešla zaplatit nasedla a s tou vařící škodovkou zase odjela
tak sem tam zůstal stát s otevřenou držkou a čuměl jak v chumelení mizej její obrysovky) to už bylo špatný ale to mě potkalo asi jen dvakrát .. dobrý taky bylo když sem zastavil u kámoša v kopci na brutálním ledu nechal sem tam kvalt odcházím a když se otočím tak vidím jak škodovka couvá po ledu se zablokovanejma kolama dolů z kopce tak sem vyběh za ní hodil sem na ledu samozřejmě pořádnou držku a držel sem za nárazník, brzdil nohama a řval na kámoše ať mi hodí nákej klín pod kola ten smíchy málem vypadnul z okna ale dopadlo to dobře jen sem stál o tři místa níž než původně
jo lidi to sou prostě "škodovky"

to sem jednou potřeboval strašně rychle někam jet a neotevřel sem žádný dveře tak sem se nasral chrstnul na jedny belík horký vody nased a jel ale když sem dojel tak sem nemoh otevřít ani jedny dveře všechno totálně zamrzlo aspon že u zadních sem povolil jedno okýnko tak sem se na parkáči soukal v zimní bundě zadním okýnkem ze škodovky .. tohle u jinejch aut nezažijete 

tedy popojelo jak byl zmrzlej olej

O ztraceném šroubku od sytiče a přidřeným předním ložiskem radši nemluvím...

takze jsem celou zimu jezdil bez topeni a ono zacalo samo od sebe fungovat kdyz bylo venku 20 stupnu

ale skoda že si to nepamatam ale viem to len z otcovho rozpravania

tak sa nám za absolutného lejaku pokazili stierače ale došli sme domov, ale cesta to bola velmi vesela

než sem se odhodlal to utáhnout blickama
a došel sem na to že když zapnu varovny tak blikaj oba v pořádku a když je vypnu ve chvíli kdy je "zhasnuto" tak blinkry zhasnou. takže když sem odbočoval doleva tak to bylo veselé a dobrodružné... ale jak sem dojel zpátky tak stejně záhadně závada zmizela a už se neobjevila nikdy...
a naproti tomu druhej den se to pokazilo přesně naopak a to sice že najednou stěrače začaly mávat jak střeleny a nešly vypnout...