A už teď se mi ježí chlupy na zádech, když v potvrzovacím mailu na konci textu je Česká Pošta s. p. - ona "datovka" je pod patronátem pošty?

No to kotěš poště...

A pak asi 24ks nějakých minulých, ono něco jsem protočil bez přepisu a dokud to šlo tak jsem to nechával v polopřevodech takže tam spoustu aut vůbec nemám.

takže to nejspíš jen zkontrolovali

Tak snad se ti to taky srovná nebo je jdi prudit na infolinku. Jinak stav můžeš zadat i na cezdistribuce.cz, sice je to jakože jiná firma, ale odečet cajk, bohužel fakturu jen na mujcez a do emailu to (alespon mě) už neposílají, tam posílají jen upozornění na nově vystavené vyúčtování v MŮJ ČEZ.

ještě budou litovat že mi něco takovýho zřídili

Jinak ne pro statistický úřad jsem snad kromě sčítání lidu nikdy nic nevyplnoval

Ne jak říkáš "státně".
Na COIku jsem zase nemohl protlacit 2MB PDFko i pres to, ze limit maj psano 10MB. Zkratka vse funguje jak ma 

po vygenerování dalšího kodu to konečně přišlo. Ale kod to při zadání napíše :OVĚŘOVACÍ KOD NESOUHLASÍ. To jsou takový kreténi že tohle fakt není ani možný. Zkoušel jsem to už asi 6x. Jebu je kokoty.

Aktivuješ ji bud sám, nebo se ti sama zaktivuje po 15 dnech od doručení
Jako proč myslíš že to najednou všichni řešíme. A jestli teda chceš dát letošní danový podání ještě papírově tak pohni, pak už to nepůjde a musíš přes datovku

třeba matka už má XX let pozastavenou živnost (u toho tvrdili že když neobnoví do nějaké doby tak jí zruší samy) tak jí poslali datovku kterou jako "podnikatel" nikdy nevyužije 

a jestli chceš tak ti tady postnu informaci z živnostenskýho rejstříku, tam to máš i s adresou, u Bukaje tam teda není Jeruzalém, to nechápu

www.mojedatovaschranka.cz
/sds/searchList?start=null
...