-> Milan 136: No, taky nechápu, jak je možný, že mobil neumí zkontrolovat pravopis...
skoda.virt.cz
odkaz

Ty musíš jezdit na srazy, oni to mají v jednom, a ještě ušetřej za chlast. Prostě prohlubování sociálních vazeb

před pár lety jsem projížděl nějakou prdelí kdesi u Žatce a tam u benzinky měli taky sraz tuneři s feliciema a octávkama a normálně tam grilovali a chlastali

jojo takovejch debilů se s kelimkovym kafetem potlouká po benzinach od konce pracovní doby po dobu kdy je už hustý jít spát docela dost... Pak natankuji, k tomu vemou cíga, a platí dvoukilem a ještě dostanou drobný zpět.

zapomněl sem v košíku ředkvičky, jenže už sem mel zaplaceno. Ale neměl sem tu tašku abych mohl odebrat zboží z taškové zóny
zamnou už fronta tak sem to nějak pobral a informací vedle ze mi to namarkuje ta baba sem myslel. A tam mi lahvac vypadl z kapsy. Kdybych ředkvičky strčil do kapsy udělal bych lip 

Bereme už dost let farmářské bedýnky, a když si k tomu objednávání pak sednu já, to je pak samá uzená kachnička, paštičky, klobásky, jitrničky a různý jiný nepostradatelný věci 

Taky se vam stava, ze jdete do kramu pro chleba a u pokladny vas ten "chleba" stoji pres 3 tisice? 

. Jen to je praktika na kabinku, tam Tě nikdo nevidí. Ale zase v dnešní rouškové době... :-).

aby tě to fakt nestálo život 

teď jak to brát..
Ne každej potřebuje na chcaní obě ruce

A na stavbách volím po kamionácku kolo, protože ty jejeich toitoi budky jsou fakt hnus.

-> Vojťas 05.06.20 16:15:33: Priznam se, ze verejnej hajzl jenom v uplny nouzi :-) Samozrejme, ze na pivu, zvlast po tom 3.-4. kousku se obetuju a ty kachliky pochciju, ale jinak...Dokonce i kdyz jsem denne dost za volantem, tak na pumpach jenom tankuju a chcat chodim zasadne “do prirody “ :-)