Sef s druhym kolegou jsou vyslovene papirovy, zijou tim. Inovace a pocitace moc nemusej, to ja tak nemam no.
Už jsem postoupil z konstrukce a občasného montera i na řidiče a kontrolora dodavatelů. Ale zase na druhou stranu jsem za to rád. Všecko si ošéfím od prvopočátku až do konce a sem tam někde venku potkam i výsledky práce, což se mi líbí nejvíc :) Jsem rád, že jsem k tomu všemu dostal prostor, jelikož to vlastně vyhovuje mě i vedení, což je ideální stav...

Já měl sestavenou sadu otázek na odhalení těhle pozičních šifer.. A dekodóvat se to někdy ani tak nepovedlo, ne vždy je to tak snadný jako u "kosmetičky podlahových krytin"..
"Inženýr rozvoje dodavatelů" to bylo... Jako určitě je to zcela mimo tuto debatu, ale kdybys byl ochotný mě trochu naťuknout, co takový člověk vlastně dělá...

Plusem bylo, že díky tomu mixu mohl používat jazyky.

Ale teď se nám tam trochu pozměnilo vedení a díky bohu za to. Už jsem tam nad tím pomalu lámal hůl, ale vypadá to, že to nakonec půjde dobrým směrem, v což jsem už ani nedoufal...

Jen bych potřeboval, abych nemusel pracovat s žádným dalším člověkem...což samozřejmě v té strojařině možné je...ale dokopat se k tomu 

kdy se bude chodit do důchodu budu pak pozvolna brzdit a plynule přejdu v to že se na to úplně vyseru, ale těžko říct co bude.