Idem do roboty za pol hodinu a už som nabudený až až!
Veď sme na stránke o ŠKODOVKÁCH!!!
Dúfam len, že raz nejaký biochemik vymyslí nejakú fajnú očkovaciu vakcínu pre našich nechcených spoluobčanov!

, myslím, že to bolo u vás v Čechách? Nie postrieľať, rezať a soliť!!!
... a aj to pomaly!!!

To je ako s potkanmi, komármi atď.

Je mi líto já nevidim smysl v zakomponování techto lidí do Evropy.....A myslím že na tyhle ohledy jednou pekně dojedem a válečný konflikt je prostě otázkou času...Nevim proč se do Evropy pouští třeba i cizí náboženství naopak by nas vykostili... Ono cikorky už sem takhle začlenováni byli za komančů... Ale jo necháme je at si vemou co chtěj, znasilnujou nám žensky a ješte se nám tleměj do držky... Já to nedokážu posoudit jsem mladý, nezkušeny a veřím jen svým poznatkům ale přijde mi jak taky furt chcem neco přepracovávat a začlenovat a přitom je to jen nemohoucnost vymyslet něco co by fungovalo a nic se nás netyka je nám to fuk....taková normalizace tjů.... Ale oni se zas lidi probíraj pomalu...:o)

Pane někdy si tam dojdete (já měl čest jednou s čerstvou maminkou která si svého potomka nepořídila kvůli neznalosti antikoncepce či chuti na rodinného příslušníka, nýbrž že by jej už nemusela mít nikdy....Co tam tyhle předvaděli a jak se chovali...To je i na mě jinak poměrně tolerantního člověka přespříliš . V zaměstnání je to naprosto to samy...Z toho mě vyléčil jeden kšeft do místního gheta ...Když mi dvě mlade řekli že nám po dvou patrech otevřou dveře a pomůžou bábu uložit a bába která hrála strašnou mrtvolu najednou plna sil zvola "nechte toho oni si to udělaj to je jejich práce!"..To byla fakt pecka....Nejsem xenofobni měl jsem ve třídě kluka kterej byl bombovej,jeho táta podnikal a choval se skvěle jenže takový tuhle naprostou vetšinu sami nesnašej a jsou pro ně "zrádci"