-> Jirik_Tuňák1983: Zkus si natavit poouze GPS, ať to neurčuje podle Wifi a mobilních sítí. To by to mohlo rozhazovat. Teď mi třeba telefon tvrdil, že jsem v Mnichově na letišti, přitom sedím v pivovaru

Aplikace pro android: Sports Tracker, Strava, Runtastic - všechny mi začaly měřit nesmyslně vzdálenost a i na mapě je cesta několikanásobně delší a vede skokově jinudy než jsem běžel. Nicméně EPP ukazuje trasu správně vč. vzdálenosti (po kontrole na PC mapách). Na obou telefonech to samé, takže nevím kde je chyba. Když si člověk přečte recenze na google play, má problémy s měřením vzdáleností, GPS atd. docela dost lidí. Někdo ujel na kole 70 km a vyhodnotilo mu to 36, popř. uběhl 5 km a vyplivlo mu to 8.
.
. Možná nějaký páry ve víru mezi kopci osvětlený dědinama a městem ze všech stran, případně auta na vracákách v kopcu...?

Boty parada. Tak at ti to v nich dobre beha 

. Já se aspoň konečně zase trošku rozběhal po letní pauze. Taky mám nový botky
. Vybíral jsem fakt dlouho a docela se divím, že mi na nohy i pocitově skvěle sedí boty pod 1000Kč
. A jsou fakt pohodlný. Sice trošku problémy jsou, ale to mám snad se všema botama, to bude cajk.
.

Však víš jaký jsou někdy krize s trávicím ustojím při běhu, po běhu 

Příští rok se asi potkáme v ČB na pulmaratonu
Edit: Nebo možná ne. Až já budu dobíhat do cíle, tak už budeš doma :D

...a tvorila skutecne nebezpecnou prekazku bezpecnosti a plynulosti provozu nebo to byl klasickej odtah za ucelem maximalizace vynosu s prvkem vydirani? :-)

Taky jsem byl přihlášený, ale omarodil jsem