-> vhml: holá bez emisí? No ty krávo

) má většinou stejný problém. Přeci jen vypadá lépe, když stojí u benzinky s E60, než s octavií combi, byť ty auta stojí prakticky to sámé. Zřejmě se tento fakt zapisuje někde v DNA z generace na generaci 

Dnes jsem byl s tatou na chatě, zaparkoval jsem na příjezdové cestě a začali jsme vykládat a nosit věci do chaty. Zablokoval jsem tak příjezd k chatě za námi. Nebyla tam široko daleko ani noha, ale čirou náhodou přijel právě ten soused, kterému jsme zablokovali příjezd. S tátou se znají, vychází spolu dobře a pomáhají si. V tu chvíli byl u mého auta jenom tatík a soused mu říká, jestli je to jeho. Tatík odpověděl, že ne, že je to mladýho. Soused se pousmál a řekl, že si myslel, že vyhrál ve Sportce.
A taky je Volfík už 14 let staré vozidlo. 

Jednou už to manželku docela vytočilo a musela jim připomenout, že ta naše plečice vyšla podstatně levnějc, než ty jejich nový fóbie a koktávky, kterýma dojížděli do háku - prostě, soudružko, ty nám tady vyčníváš z řady!

A jak říkáš, s každou generací je to horší a horší, na druhou stranu ne všichni jsou takový, občas dělám s kámošem kterému je 21 a ten jede hrozný bomby

šli makat na svoje. Když vidím fotky dědy z ČKD všichni špinavý a namakaný jak svině, to si dneska nikdo nedokáže představit, a pak přišel z práce a šel dělat na hospodářství. Druhej děda s babičkou vlastnoručně postavili barák, všechno růčo, růčo kopali sklep i žumpu. Dneska je každej po hodině manuální práce na odpis, oni makali denně od nevidim do nevidim včetně víkendů, žádná dovolená, u moře v životě nebyli...
ale samozřejmě máš pravdu, i když je jich asi málo

což vlastně tímhle co ted píšeš i nepřímo potvrzuješ.

Ale snažím se a poslední dobou se to trochu zlepšuje. Ale na roční sumu se teda asi nedostanu nikdy, tolik peněz nechat ležet na běžným účtu odmítám.