Když jsem pontík měl na 10, tak to vyhazovalo jistič

Co dělám špatně? Zkoušel jsem různý stupně (1-10) ale krom množství prskání se nic nezměnilo
Ještě teda nevím, jak moc je potřeba tlačit samotného CO2, kolik má bejt na redukčáku...

Měl sem matroš jinak na vyhození, elektrody, potřebu regalu, chuť něco vyrobit a ochotu obětovat čas tý lepenici 

Elektroda by sa malo pred použitím sušiť na vela stupňoch istý čas.

). V garáži jsem po původním majiteli našel trafo a dal jsem se do díla. Našel jsem starou vidlici od horskýho kola a nějaký odřezky z vinglů a začal jsem lepit. První problém byl, že jsem nechápal jak na tom stroji nastavit proud, protože tam nešlo vidět ukazatel. Prostým točením kolečkem se toho viditelně nic moc nedělo. To jsem odhalil až potom, co jsem rozdělal svářečku a viděl, že ta šroubovice co posouvá jádrem do trafa je docela dlouhá. Narovnal jsem ukazatel a při troše štěstí už jde rozeznat, co je tam nastavený. Hlavní pokrok byl, když ta dvojka elektroda vydržela svařovat delší dobu, než asi 10 vteřin 
Tenhle pocit mě svíral ještě hodně elektrod. 

úplně boží mít tu možnost si obrobek upnout ke stolu a pěkně se opřít do brusky 

další díly na vyřezání. Kdybys chtěl, tak ti pošlu DWGčka, ale ty si asi nakreslíš svoje