skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Jakej mobil koupit
prohledat
1125 příspěvků (zobrazeno 451 až 500) od 28.12.2012 do 08.05.2025, založil/a Mantrabeach
-> Jarda/felda: ja mam x5pro a naprosta spokojenost... Jen ten fotak dela nic moc fotky
Kdybys chtel cokoliv vedet, tk muzes SZ

poradte co vybrat do 3000 ? favoriti jsou Doogie X5pro nebo X6pro
-> Milan 136: zkusil jsem tohle www.o2.cz/osobni/.../2519
47-blokovani.html tak uvidíme zda net po zapnutí bude fungovat...
Jsem zvědav kolik si tel při týhle automatický mrdce nažere dat a taky zda O2 účtuje každý započatý MB, nebo to má poměrově...
Jinak mam dva průjezdy přes Švajc minimálně za 500 :/.
E: tak to uplně odstaví net v zahraničí... to mi je k ničemu :(
Jsem zvědav kolik si tel při týhle automatický mrdce nažere dat a taky zda O2 účtuje každý započatý MB, nebo to má poměrově...
Jinak mam dva průjezdy přes Švajc minimálně za 500 :/.
E: tak to uplně odstaví net v zahraničí... to mi je k ničemu :(
-> m8rinek: určitě tam bude něco aktivovaný, telefonem to nebude
-> Milan 136: hmmm mam firemní tarif... takže se mě moje O2 netýká... nicméně jak budu doma tak tam zajdu. Je pravda, že to dělá od výměny SIMky...
-> m8rinek: přítelkyně měla něco obdobnýho. Pak našla v nastavení v mojeO2 aktivovaný automatický připojení k internetu v zahraničí. Tak to deaktivovala a ok
Mám tu takový rebus... Na mém Galaxy s5 mini se začala projevovat taková věc, přestože mám datový roaming v telefonu bloknutý a mobilní data taky vypnutá tak po přejetí hranic mi přijde sms o přihlášení na net (který ale v prohlížeči neběhá), což je nepříjemné především ve Švýcarsku, kde je 1MB za 240Kč. Kde je problém? Proč se přihlašuje? Dělá to i po restartu do továrního nastavení... Je zralý na reklamaci?
dnes jsem zkoušel obnovit přítelkyně Xperii pomocí Xperia Companion. Zálohování neaktivní, obnovení softwaru vyhodilo po chvíli chybu. Ku*va to je software! Nakonec jsem zálohoval kontakty a provedl obnovení továrních dat přímo v telefonu. Zůstaly kontakty a data na SD. Snad poběží rychleji, snad to k něčemu bylo...
Já mám xiaomi redmi 3 pro prime a nemůžu si stěžovat... Ale nemám moc srovnání s čímkoliv jiným. Je to můj 1. Smartphone. Kolega v práci má lenovo p70 a to moje bych rekl že je lepší..
-> David29 11.11.16 05:57:54: hard reset ? 

-> havlik: ja som presiel zo starej haraburdy na jablko a nemenil by som
-> Nwkt: ale to neni muj problém:D ale aspon to funguje vždycky:)
Nicméně jabko jsem dlouho nechtěl, ale pak už mě tak android dožral, že jsem přestoupil cca týden bylo velkej rozčarování jak se to vůbec používá a bohužel musim říct že na android už zpátky ne.
A to rozhodně nejsem žádnej jabkofanatik
Nicméně jabko jsem dlouho nechtěl, ale pak už mě tak android dožral, že jsem přestoupil cca týden bylo velkej rozčarování jak se to vůbec používá a bohužel musim říct že na android už zpátky ne.
A to rozhodně nejsem žádnej jabkofanatik
-> darklord: Mě se ho nepovedlo nainstalovat, takže asi dobře... 

-> Jumbo 11.11.16 13:50:03: moj clovek :) len trosku sere ten novy update SW, po ktorom nejdu ziadne mp3 zvonenia a lenovo vypada ze sa tym uz nebude zabyvat...
-> havlik: Funguje to do vydání nový verze ios, pak se přepisuje celá aplikace, protože se prostě rozpadne na sračku

-> Nwkt: no aspon to fakt funguje když se na to každej nevysere jako u věcí pro android udělaj jednu základní apku která tak nějak chodí sice na milionu různejch zařízení ale většinou na hovno.
-> havlik: To já teda můžu, ale vidím to z opačnýho konce lana no
-> radekp: hele po letech s androidem jsem to tedka zkusil a fakt si nemůžu stěžovat
-> radekp: Já mám Lenovo P1m a je super, hlavně má úžasně velkou baterku...
-> havlik: jablíčkář?
Tyhlety problémy:D
-> Star LC20: mezi P70 a A7000 jsem vybíral i já. 
Procesor téměř stejnej, ram stejná, P70 je menší, težsí, dvojnásobnou ROM, má delší výdrž, starší android, ale o litr dažší.

Procesor téměř stejnej, ram stejná, P70 je menší, težsí, dvojnásobnou ROM, má delší výdrž, starší android, ale o litr dažší.
-> radekp: co třeba Lenovo P70? Brutální výdrž, a kromě foťáku, potažmo GPS, s kterou bývají problémy, i dobrý výkonový parametry
-> Nwkt: to je dost aplikací, ale vím jak to je, nějakou appku si oblíbím a pak je zaplá furt.
-> Klubko_: Ten se mi líbí hodně. V kapse mobil nenosím.A popravdě, větší display není priorita, ale výhoda jo.
-> Klubko_: Ten se mi líbí hodně. V kapse mobil nenosím.A popravdě, větší display není priorita, ale výhoda jo.
-> radekp: neznínil jsi, jak to má být velky.
Já můžu doporučit Lenovo A7000. Výkon dobrej, foťák nic moc (ale na ten jsem náročnej), dvousimkáč. Výdrž 2 dny, ale na druhou stranu, tech 5,5" je do kapsy někdy větších. Cena 4000
Já můžu doporučit Lenovo A7000. Výkon dobrej, foťák nic moc (ale na ten jsem náročnej), dvousimkáč. Výdrž 2 dny, ale na druhou stranu, tech 5,5" je do kapsy někdy větších. Cena 4000
-> radekp: Facebook, mail, messenger, něco ke Gearu, semtam mapy, navi ... on je Android dost rozežranej a co stačí teď nemusí stačit za půl roku
-> Nwkt: jako asi taky nebudu riskovat a koupim 2GB. Ale ty jsi zase náročný uživatel, ne? Spritmonitor, data...co vše míváš současně zapnuto?
-> radekp: Nešel bych s RAMkou pod 2GB, mám 3GB v tel. a je to tak akorát
-> David29: Nainstalovat chrome a používat to
přítelkyně má Xperia J, je potřeba obnovit tovární nastavení, už je nějaký zasekaný. Máte někdo zkušenosti se softem Xperia companion? mám mít obavu o ztrátu dat?
Stáhl jsem, odpo vyzkouším...
Druhý dotaz - pomalu uvažuji nad koupí nového smartfounu. Jsem celkem nenáročný - stačí mi běžné fce + GPS, Wi Fi, BT, průměrný foťák, ani display nemusím mít full hd.
Máme tablet Lenovo (1,3GHz, 1GB RAM), běží bezchybně. Otázkou je, zda taková konfigurace bude dostačující pro telefon.
Nechci se nervovat s nefungujícím pomalým telefonem, ale zase za něj nejsem ochoten dát 5k a více.
Bude popsaná konfigurace stačit pro běžný provoz?
Stáhl jsem, odpo vyzkouším...
Druhý dotaz - pomalu uvažuji nad koupí nového smartfounu. Jsem celkem nenáročný - stačí mi běžné fce + GPS, Wi Fi, BT, průměrný foťák, ani display nemusím mít full hd.
Máme tablet Lenovo (1,3GHz, 1GB RAM), běží bezchybně. Otázkou je, zda taková konfigurace bude dostačující pro telefon.
Nechci se nervovat s nefungujícím pomalým telefonem, ale zase za něj nejsem ochoten dát 5k a více.
Bude popsaná konfigurace stačit pro běžný provoz?
Je tu někdo, kdo fakt rozumí telefonům?
Mám CAT B25 a problémem je, že mi přestali fungovat některé www stránky.
Vždy mi šel jen google a fb (seznam vůbec) a ted už jde jen google
Při pokusu vlézt na seznam.cz nebo ted už i na FB se mi při načítání objeví křížek (zamítnuto) s hláškou "Bezpečné spojení selhalo"
Nevíte někdo co to má jako znamenat?
Mám CAT B25 a problémem je, že mi přestali fungovat některé www stránky.
Vždy mi šel jen google a fb (seznam vůbec) a ted už jde jen google

Při pokusu vlézt na seznam.cz nebo ted už i na FB se mi při načítání objeví křížek (zamítnuto) s hláškou "Bezpečné spojení selhalo"
Nevíte někdo co to má jako znamenat?
Samsung S7 EDGE
-> rsvancara: až tak ? :-D používá to pár lidí kolem mě a nic na to neříkaj :D jde jim vše co potřbeujou :D
jinak nesou ted nějaký problémy s google učtama? nejde nam aktualizovat z google play ani stahovat a ani přidat novej učet google.
jinak nesou ted nějaký problémy s google učtama? nejde nam aktualizovat z google play ani stahovat a ani přidat novej učet google.
-> Tomaso435: Kdyby jsi měl Linux a emulátor Windows v něm, tak budeš vědět, že je vždycky co řešit :-D
-> Jarda/felda: to si myslím :-D Asi počkám až vymyslej nějakej pořádnej system nebo přejdu na linux. Emulátor windowsu tam je takže není co řešit. A ta nenáročnost linuxu je taky k nezaplacení.
už to jede :) DYK :)
-> Milan 136: XP :-D vejš nejdu
v práci nám ted dali všude sedmičky a desítky... no jako nemužu si na to vubec zvyknout, ještě že na encáku zůstaly XPčka :D
-> Nwkt: du se po tom podívat

-> Nwkt: du se po tom podívat
-> Milan 136: Jo to taky, ale s Kies mi to běželo i na XP
-> Tomaso435: Samsung Kies, na stránkách je to ta starší verze ke stažení
-> Tomaso435: pane boze co to je za windows?
myslim,ze to bude asi tim...

kuci samsung galaxy s3 mini ... chci ho propojit s PC abych z něj vytáh fotky... ale ... toto je výsledek a dál to nejde :-D je na to nějakej fígl?
-> Shader: Jo, taky jsem to tak měl. Neřešit. 

-> Nwkt: Takže se na to vysrat jo? 

-> Shader: Jj
Zdar pánové. Mám takový dotaz! Kleknul mi mobil a teď mám jako provizorku nějaký starý Samsung (S5230 snad). V levo nahoře mi neustále svítí symbol E a nejde to nijak vypnout! Co to znamená? Že je k dispozici internet (internet nemám aktivovaný), ten symbol mě tam znervozňuje
. Dík.

-> vhml: Odkoupím 

-> vhml: šit :D a sw to asi nenapraví co ? 

-> Tomaso435 26.09.16 14:06:25: tak to OTG neumí :-) Já si takhle koupil endoskop a taky mi nejde.
neumím nejde :D
Ani klávesnici pro tablet to nepochopí
Ani klávesnici pro tablet to nepochopí