Já si koupil dražší špunty, abych to měl všecko teda lepčí a pak jsem zapomněl kam jsem je dal, tak jsem si musel koupit další, akorát už levnější.

Za prvé jsi si tou poslední větou o to říkal a nevím co tu čekáš za radu? Každý maximálně vychválí to svoje, protože špunty za 500,- nikdo v obchodě z obalu nevybali a zkoušení je z hygienických důvodů narozdil od klasických sluchátek nemožné.

Děkuji.

Na doma jsou ale lepší Sennheiser PX 100 II, nemají tolik basů a mají lepší podání středů/prostoru.

(udělalo mi to jak na Sportech, tak i na Portech) Jinak je používám každý den v MHD 

Co se týče Koss Porta Pro, tak sám je mám už leta a na cestování a k PC na ně nedám dopustit. Mají sice víc basů než by mít měli, ale to je na ven naopak výhoda, takže i v jedoucím vlaku je pocitově basů akorát. Měl jsem půjčené i zde zmíněné Sennheisey PX100 a ty hrajou daleko vyrovnaněji doma když je ticho, ale ve vlaku jsem měl pocit nedostatku basů. Navíc co se týče Porta Pro, bacha na padělky z číny (tam se dělají i origo) které jsou bez doživotní záruky a mají o dost horší zvuk...
dík

Spunty jsem mel do ted nekolik let a problem s bordelem v nich z ucha jsem nemel. Zaprve si usi udrzuju
a za druhe sluchatka cistim, kdyz je treba. O rozsahu sluchu cloveka vim, ac to teda muze mit stejne kazdej plus minus drobet jiny, ale spis jsem myslel jestli ta hodnota proste nevypovida neco o kvalite - bohuzel se ve sluchatkach nevyznam (a v audiu vseobecne), tak nevim - proto bylo to "jen" v uvozovkach