-> stepan: Posral. Kdekoliv se pohybují velká vozidla, tak kdykoliv se někam nasere osobák jen se tam motá.
Celej den fungujeme na betonárně (dřív jsem to zažíval ve velkej skladech). X aut na relativně malým prostoru a nikdo nikomu nepřekáží. Ba ani kamion se silem nebo s vanou. Pak tam přijede ocas s vozejčkem, a dokáže neskutečně překážet a motat se mezi náma.
Ve velkejch skladech neexistovalo, že by za tebou někdo projel při couvání na rampu, nebo ti projel těsně okolo kabiny - ne, jede tam nějakej manažer nebo zaměstnanec v osobáku, a přesně tohle udělá každýmu autu, co couvá na rampu
Pochopím, proč jede nákladák po dálnici pomalu, nebo proč se pomalu rozjíždí - je naloženej, špatná povaha nákladu. Ale proč to dělá člověk s osobákem a záměrně zdržuje, to prostě nechápu
A to nemluvím o tom, jak většina parkuje. Pak člověk někam, kam se sotva dostane... Kdyby aspon ty odtahy od MP k něčemu byli, ale stání před křižovatkama je netrápí, je zajímaj jenom modrý zony
-> palinator: Tak jako když je všude plno, tak je to něco jinýho. Ale na poloprázdný/prázný pumpě to prostě nechápu.
Já tam netankuju, my máme vlastní. Povětšinou jsi jdi něco koupit - ale prostě musím jet tudy.
Vlaky je věčný téma - to co vozím já, vlaky určitě nevozili

U spousty věcí by to šlo, určitě ne u většiny. Když si vezmu jen sklady a firmy kam jsem jezdil já, tak to bylo ke kolejím dost daleko. A nevím, kdo by to platil? Ve finále my všichni, takže já jsem proti