Jelikož se u nás ve vsi začaly dělat přípojky a platit firmě se mi ji fakt nechce, tak jsem si z práce (mimo jiné věci jako je svářečka na PE) vypůjčil německej ekvivalent motorový motyčky DH0115. Dneska s tím mámy přítel z "nedostatku jiný činnosti" začal kopat a už mám možnost 2 melouchů. :-D
20:30:51 18.10.2012
myschaak AZNP K.Hora
-> Maty110l: jsou to radosti
08:39:15 18.10.2012
Maty110l
-> myschaak AZNP K.Hora: To je tak když k tomu člověk nemá vstah...já dostal svý Unc po skoro 4 měsících a to jen proto,že borec ulomil ramena a neměl ani tolik charakteru aby si to dojel opravit...výměna nakonec taky neproběhla,takže i když se to nesmí...jsem to zavařil a přeplátoval...
-> Nwkt: no,je to asi pět let co mi 1m kolem bagru lítalo pendolíno...ale pět metrostaváků mě hlídalo a jak něco jelo na druhý koleji (já byl na první a boural železniční most na kterým opět na jedný koleji jezdili vlaky) tak jsem musel zastavit a čekat až to projede....to bylo každejch cca 10-20min
Dneska jsem strávil celej den za volantem tohohle mininakladače. Hmotnost 22t, výkon cca 160kW, objem lopaty 5m3. No úplně plnou lžíci jsem většinou nenabral, ale i tak - na tatru jsem dával 3 a měla toho plný zuby, na 8kolovýho mercedesa jsem jich dával 5 a padalo to okolo... :-)