My máme s Toníkem v železobetonové hale dosah dobrých 30 metrů a kola se nám neblokují ani při couvání. Nejezdíš s tím po koberci? Co to dělá a nedělá bylo vidět na videích, která jsem sem vkládal.Ještě takhle, nedal jsi blbě 9V do ovladače?

My máme s Toníkem v železobetonové hale dosah dobrých 30 metrů a kola se nám neblokují ani při couvání. Nejezdíš s tím po koberci? Co to dělá a nedělá bylo vidět na videích, která jsem sem vkládal.

Musim to každou chvíli profouknout...

Zatím jsem s tím jezdil jen v pokoji (4x5 metru plus nábytek), kde je plovoučka a dost se to klouže, takže kastle dostává zabrat 
 Blbnout se s tím dá a našemu bíglovi se to i líbí a snaží se mi chytit anténu z auta 

Jinak je pozitivní další věc. Kolega s RX7 stále bez problémů, mě už čekala výměna prokluzující třecí spojky na předek a na tyto autíčka je přes Alzu normální servis včetně ND. Největší sranda je to, že v reklamáku je napsáno provedena výměna spojky a zůstala mi jenom kastle, jinak je celej spodek včetně koleček novej. Paráda, můžu ojíždět nový kolečka. 

akorát bude problem sehnat rovnou dráhu, protože je to žehlička 2cm nad zemí a nemá to pružení.

proto bych to už rád spojízdnil... startovat to pujde aku vrtačkou, žhavící koncovku už mám a už chybí jen RC souprava.

na podvozku 1:10

Hodně povedený video a klobouk dolů před borcema,  

po takovýmhle autu sem koukal už dřív ale jak vidim tak za tu cenu je to luxus
 snad bude ježíšek hodnej 
 jinak pravidelně dávej recenze jak to šlape za tu cenu nad tím uvažuju i kdyby ježíšek zklamal 

líbí se mi cena co vy na to?