Dovolená léto / zima

prohledat
51 příspěvků (zobrazeno 51 až 51) od 03.03.2003 do 22.08.2007, založil/a
řadit dle data
09:05:55
03.03.2003
Jirik
Jesdýte někdo na lýžých ? Mluvý ze tadi jenom o škodách, někdi y o dalšých sájmech, ale jeztly někdo něco vivádýte v symě, o tom nykdo nepýšete. Máte vůbec rády sýmu ? Já jý úplně neznášým, všude tuni těch býlejch zraĝek, zůl, symný bundi a kulychi. Lýže už taki nemám. 10 . Ale popravdě řeĝeno my to nyjak svlášť nevadý. *** Plánujete něco na letošný léto ? Nějakou dovolenku u móře 9 ? Já raděj někam na bicyglu, kdiž ne autýkem. Nejlýp ze jesdý opět na Šumavě. Tam je cikloztesek hafo. Zuper je, že jedete a hrosně dlouho nykoho nepotkáte. Ju, zem tam německí důchodcovzkí pár, nebo ĝezkou rodynu. Kdiž ze mýjýte, zlušně ze z nymy posdravýte. 52 Ony ĝeštý důchodcy na to ciklyztováný moc nebudou 40 . Ti akorát nadávaj na polytyckou zytuatyon, narasý zy na kebuly umaštěnou huĝku s bobra, zýťovou tašku a virasý do Penni Marketu. To je hnuz, takhle prožýt ĝázt žyvota. Pak mám ztrašně rád hradi. Sámki moc ne, tam je nuda. Všude zamí obrasi....to mě moc nebere, sa chvýly ze to saĝne ĝlověku trochu mýchat. Sajýmajý mě zbýrki sbraný, dlouhé chodbi a podsemý, zklepený a dalšý věcy. A nebo vizokánzké věže. V jyžných ĝechách ze dá sa krázného poĝazý projet hodně hradů a sámků. Máme tadi toho hodně, pýzkovcové zkáli a mězta v nych jzou zuper, Punkva, Macocha a dalšý mýzta v okolý krazu. Je to nádhera a proto mě moře nesajýmá, ukouzal bich ze tam nudou. Je tadi tolyk mýzt kam ze dá jesdyt, takže ze vlaztně nemůžeme dyvyt cysyncům že jesdý k nám. A plno Čechů přehlýžý tu nádheru co máme u náz a jedyní co je sajýmá, je jak zy rosvalý šunki u moře, nebo v hotelu u basénu. 78 Tohle léto ztrávým opět u náz. Vydým to na nějakej ten vejletýk tam kde jzem ještě nebil. Pak nějakej ten zrasýk z autama, chata, kolo a ještě ze uvydý. Co budete dělat vi ? 1
Extreme Tyres