ještě že ta 1.6 aspoň trochu jede :-)

demence.. tak se zařazuju zpět do pravýho a za chvíli jede zas 70... tak znovu levej, zas přidává.. nakonec jsem jí teda předjel ve 160
bylo čisto, tak proč se s ní nervovat..

když vidím HTP automaticky podřazuji páč to se nedá:-))

a pro po i kdybych si koupil hovno na kolečkách nic to neříká o tom, jak jezdím nejezdím a s čím se setkávám... a nemám zrovna pocit, že bych jezdil jako poseroutka v levém pruhu....tyto výkřiky mám nejraději a občas se mi do úst dere podle sebe soudím tebe...

dyť to byl vtip..pokud jsme se nepochopili. :-) to jak spolu často soupeří 299 a 301Nm nebo 90 a 92HP je sranda. "Vokoulích" ne? :-)

), na kterou jsem zvyklý, bych se v běžném provozu vůbec nebál. Rozdíl mezi Feliciemi, Fabiemi HTP, Punty, Poly, 106, AX a hromadou dalších není v provozu žádný. Kromě jediné české vyjímky - provokace střelců "kurvaškůdkabrzdímůj
rudývýhled".

Než jsem minulý víkend vytáhl eRko, důkladně jsem si promyslel, kudy povede každý kilometr, abych minimalizoval výskyt idiotů. Stejně se to moc nepovedlo.

nebo uhýbám.. když to nezabírá tak jedu chvíli tak jak jsem jel.. a když pořád nic (přehledná rovinka, předemnou nic, uhýbám a pořád se lepí), tak taky nechám zapracovat svých "ubohých" 135Nm a vzdaluju se ... většinou to na tyhle "závodníky" bohatě stačí