skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kdo z vás to byl?
-> Rudá Máňa 23.01.18 12:29:10: hm, Ortel

Kdo si v sobotu dopoledne vezl v praze po jižni spojce od lanového mostu na P9, torzo červeneho eRka , bez skel, náprav.... Sjížděl na štěrboholy, taženo tmavym Espacem
-> Rudá Máňa: nieje
Sem tam je i v Pardubicích
-> LuckyHazzard: tohle je z dašic :-D
-> Tomaso435: ten jezdi po holicich a videl jsem ho parkovat v dasickejch mrazirnach
-> Vojťas: joo :-D taky sem ho potkal a myslim že byl i na PF.
Kdopak si dnes po D1ce vezl za modrým Sprinterem/Crafterem na podvalu pěknou šedou 100/110ku šípovku s SPZ KIA ---- ?
Dnes, 21:52 Pardubice u nádraží eMko ve válečných barvách, široká bílá kola, možná LR/H sada, vypadala moc pěkně 

-> Jarda: No, kdyby se dneska udělal výpis z registru na slovo "Rapid", asi by jich bylo X násobně víc...

-> Bukaj 29.12.17 09:48:33: a rapid asi jen pro hornich 1000
uz to je nejaky cas, co NWKT daval info, ze jich je v registru asi jen 2000ks

-> Jura_Favorit:
Aspoň vidíš, že škodovka už je auto pouze pro horních 10 tisíc

Aspoň vidíš, že škodovka už je auto pouze pro horních 10 tisíc

Tak kdopak si to tady žije v ranči Džejára Jujinga?
„Navenek chudáček, jinak pracháček!“ 
www.sreality.cz/detail/.. ./2407960924

www.sreality.cz/detail/.. ./2407960924
-> Tomaso435 01.12.17 16:56:15: no dnes u NMnM pulmetrova zavej, dlouha cca 15m, pritelkyne rikala, at se vratim, ale do 25m byl strom, tak rikam, ze navijak dyztak mam :) a projel jsem - s rozjezdem a bylo to jen tak tak, uz zacala ztracet silu
, zadny prasan, bylo to docela zmrzle...

Jinak trochu mimo téma, ale dneska jsem v Lomnici potkal 120LX a tak mě napadlo:
kdo jí tady (originál 120LX) má?
kdo jí tady (originál 120LX) má?
-> Bukaj:
Já si to právě nemyslim, protože 1001 měl mít děda na 120L "88, byť tam podle vzorníku nemá bejt. Určitě tenkrát kupoval opravný spreje na 1001. Nebo jestli ta barva časem vyšisovala?
Já si to právě nemyslim, protože 1001 měl mít děda na 120L "88, byť tam podle vzorníku nemá bejt. Určitě tenkrát kupoval opravný spreje na 1001. Nebo jestli ta barva časem vyšisovala?
-> Jarda: hm tak fakt ste jediný místo kde je sníh
u nás nic a víc k jihu taky nic :D

-> Milan 136: nevim kdo je rozner ale zejtra tam jedu pro origo rozvody
-> Jarda: tyjo nasoleno nebylo za celou cestu... ale v havlbrodu sem potkal libový červený kilo a červenou 130 .... postarší pán vždycky...
-> palinator: tyjo nevim.. Ono kdo ví, ve spreji není nazelenalá žádná ale origo všechny :D

-> Jarda: tyjo nasoleno nebylo za celou cestu... ale v havlbrodu sem potkal libový červený kilo a červenou 130 .... postarší pán vždycky...
-> palinator: tyjo nevim.. Ono kdo ví, ve spreji není nazelenalá žádná ale origo všechny :D
-> Milan 136 29.11.17 22:17:36: tady kde se soli, tak je vse nasoleno, staci sjet na druhou tridu a uz dbych chtel zadek, ale ta felda s EDS se taky chova zajimave, vezmu za rucku a hned pokracuju pod plynem, protoze zacne brzdit predek...
Kdyz jsem jel do prace, tak po te ceste predemnou jeste nikdo nejel...
Kdyz jsem jel do prace, tak po te ceste predemnou jeste nikdo nejel...
-> palinator: 1001 je snad ta bělejší, než ta nazelenalá. Ale přijde mi, že všechny škodovácké 80´s "bílé" měly nádech do tyrkysova
Vlastně myslím, že 1001 je poslední škodovácká bílá od (88 do 92-3)?

-> Jarda: v jakej soli? Tady max pršelo
-> Tomaso435 29.11.17 18:03:11: luxusni rapid ted takhle v soli?

-> Tomaso435 29.11.17 18:03:11: to bude vědět deacon. Cos dělal v Tejně, hledal Roznera?

-> Tuner#2: pěkně si to užívá....

Dneska Týn nad Vltavou cca ve 12.40h. nazelenalá bílá (1052?) rapid CBI-XX-XX ... stav exklusivní. někdo z vás nebo duchodce první majitel?
-> Šáca 24.11.17 08:11:04: jojo to je přesně on, takže to opravdu sedí i s tím, co postnul -> Eidy 23.11.17 19:55:23: , no radost pohledět 

-> Pavel P..: Urban lítá se všim jak utrženej ze řeťezu

Jo to je ona.... jel s tim docela svižně, chcel jsem si ho vyfotit ale nestihl jsem.

-> Pavel P.. 26.11.17 10:59:42: Urcite Urban jak pisou kluci (neplest s tim mistnim :)))
-> Antony - zrušená registrace 26.11.17 12:56:18: bych se divil kdyby to byl někdo jiný :)
-> Pavel P..: Viděl bych to na Urbana. Vraceli se z pražskýho sprintu.
včera kolem 17h na D1 u Průhonic směr do Brnele dodávka a na podvalu žlutá závodní škodovka s červenýma nárazníkama....
dnes 21hod, lahvově zelený 110r, puvodní vzhled, 13"plechy, tankoval na OMV výpadovka z Kolína na Prahu, kdo to?
Dneska odpoldne u Chlumce šedivej rapid s kolínskou RZ? Jestli nejsem slepej tak bez předního nárazníku, určitě s 2ma přídavnejma světlama...
Já tam měl kilo, on odhadem taky a je to v zatáčce. Takže jsme se viděli pár milisekund...
Já tam měl kilo, on odhadem taky a je to v zatáčce. Takže jsme se viděli pár milisekund...
-> Jura_Favorit: daduda.rajce.idnes.cz/sko
da_tuning_Doksy_jaro2017
-> isti: to je miestny, ak sa nemylim ma aj ciernu strechu
-> Eidy 23.11.17 19:55:23:
2 stresni okna a jedno proti vetru...

-> Eidy_Jura_favorit: Asi to bude von, co ho taky vídám. Netušil jsem, že by objížděl šáde srazy...s takovým tuningem...
-> Eidy:

-> Eidy: zadní kapota byla originál Rapid, ale když se tak na to dívám kolem a kolem, tak by to asi mohlo být ono - úplně stejně, jak má ten spoiler ze sedanu na předním čele ho měl na zadním (jel jsem za ním a pak kamsi uhnul, takže zepředu jsem ho neviděl), SPZ 3Mx xxxx by taky odpovídala... celkově se to asi podobá :)
-> krtik: všiml jsem si dvojité koncovky pod nárazníkem, ale po pravdě jel jsem za ním v dost hlučné dodávce a navíc jsme všichni jeli v koloně (udělá se trochu mlha a hned se najdou tací, co jedou krokem), takže nic moc slyšet nebylo... jen jsem tamtudy projížděl
(ale jinak přes sezonu tamtudy s Fafa jezdím velmi často, ať už na Kladské sedlo nebo na Králíky a dále do OH
)
-> krtik: všiml jsem si dvojité koncovky pod nárazníkem, ale po pravdě jel jsem za ním v dost hlučné dodávce a navíc jsme všichni jeli v koloně (udělá se trochu mlha a hned se najdou tací, co jedou krokem), takže nic moc slyšet nebylo... jen jsem tamtudy projížděl