-> isti: Seriózní firma ti dá při převzetí kol odhad "od-do".. pokud sadu šlehnou 2x do metače a vyndaj je čistý, jseš na spodní hranici, pokud je musej dodělávat ručně v boxu, tak to jde k horní.. jsou i jiný varianty, někdo si třeba pomáhá opalováním.. ale ta pevná cena znamená, že je to bud průměr, nebo to v některý případech můžou i ošidit, aby se do ní vešli..
-> Jozka: Asi tak někdy to stačí ofouknout... a někdy je lepší ty disky rovnou vyhodit :D
21:58:15 09.10.2014
isti
-> castrol: To je trošku od ruky -> Jozka: Neviem či spravia za rovnakú cenu päťlúčový disk a pavučinu.
21:51:23 09.10.2014
Tomaso435
-> Kocvin: za tu cenu mám písek i lak
21:44:39 09.10.2014
Jozka
-> isti: Nehodnotím těch 40 éček/hod, ale jinak mi přijde mnohem reálnější u pískování udávat hodinovou sazbu, než pevnou cenu za kus - to je úplná pitomost, protože pracnost se může lišit dost dramaticky.
21:32:51 09.10.2014
castrol
-> isti: smer leopoldov hlohovec
21:32:05 09.10.2014
isti
-> castrol: Hmm kde sú tie madunice? -> Kocvin:
U nás som našiel len za 40€/hod a to je dosť drahé aj oproti tej z NR
Diky za info,podle toho jak byl inzerat napsan se mi take zdalo,ze se jedna spis o vtip,ale zajimalo me jestli se 110R nejakym stylem upravovala,coz nejspise ano,ale jako ten 110R VAN,jestli dobre chapu
13:57:20 05.10.2014
Matsoft
Odpoved: Dobrý den,omlouvám se ale jedná se o vtip který má nasvědomí pán Ronek neboly Antonín Piekarz z Šenova u Ostravy a snaží se mě znemožnit dávat inzeráty aby jsem buť koupil nebo prodal skutečně co opravdu potřebuji děkuji za pochopení ostatní unzeráty jsou moje
12:52:39 05.10.2014
Matsoft
-> samot.n: jsem inzerentovi napsal... osvetlil jsem mu, ze ma na fotkach dva ruzne typy aut... atd..... a ze pokud se jedna o anglicky 110r van, ze bych mel zajem... uvidime co odpovi.
-> samot.n: Tak tohle opravdu original neni. Kolega co se stavbou cabria zabyva se s tvurcem tohoto vozu setkal. Inzerat Jen ceri vodu a taha lidi za nos (navic je psan dementem). To na dobove foto je pickup z UK.
-> samot.n: tohle auto někdo udělal čerstvě po stk. dva roky na tom jezdil do konce stk a pak odstavil... na prodej bylo už kdysi. ale je to jinak normální řízlý erko. a obrázky sou odkudsi z netu..
lidi nevite nekdo neco blizsiho ? Udajne se snad nejaky cabria 110R udelali,ale co je na tom pravdy nevim,diky za jakekoliv info vedouci k rozsireni meho obzoru o 110R.