-> Pavel P..: To že jsem napsal horší stav, tak to bylo vztaženo k inzerovanému kusu konkrétně, jinak obecně velmi slušné, s ohledem na cenu "za odvoz". A řešit papíry? Někdy na prvním, někdy na posledním místě. To je už sakra individuální záležitost s maximálním důrazem na stav hardwaru.
Průser je jen jeden. A to, že pamatovat si, procházet a zhodnocovat inzeráty, nabídky, občas někam zavolat, přihodit a to vše zkombinovat s momentálně se uvolnivší dílnou, to nemůže dlouhodobě fungovat v mezích racionalizace osobních závislostí.
-> Hurdis: spíš překupník, vzhledem k faktu, že původní prodejce byl z Bratříkova a nový je z Jablonce, což je cca 12km od sebe :P.
20:41:31 06.05.2012
Hurdis
-> Pavel P..: Líbil se mi, ono v podstatě těch 31 je taky relativní. Není to moc peněz a to auto do nich brzo "doroste".
Ale to už by byl lepší ten před cca měsícem v Třebechovicích. Stejný, vč. barvy, s čerstvě propadnutou STK, horší stav, odhlášený, za 5, nebo 6. Už nevím. Kutnohorec ho sem taky postnul.
20:33:54 06.05.2012
Pavel P..
-> Hurdis: mít místo taky bych teda jako asi přikůpil.. v téhle barvě nejsou
20:32:36 06.05.2012
Hurdis
-> Pavel P..: Jj, taky jsem byl ve spodní části přihazujících, auto není zlé, ale výsledná cena dle mého názoru dost neodpovídající. Vítěz se probral po prohlídce a chce zachránit investici, nebo je překupník začátečník.
-> Viliam 26.04.12 18:14:50: Tak ta je fajnová !!!! Ale víc fotek by u takovýho auta neuškodilo -> MartinGLS: No vida, za 9 měsíců sleva 50000,- . Tak to si ještě 9 měsíců počkám, a pak si pro ni zajdu
19:30:56 27.04.2012
castrol
-> šílenec 8625: po fotkach co poslal majitel a co tu kolovali asi to nikoho nezaujme
08:05:30 27.04.2012
šílenec 8625
Přesunuto z tématu 4oko na favorit...
ted sem narazil na tento inzerát,určitě to tu někoho zaujme a doufám že už to tu ještě není :-)
neprodávám já!!! volejte na kontakt v inzerátu!!!