skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavé zboží nejen z aukra
prohledat
20492 příspěvků (zobrazeno 18751 až 18800) od 08.01.2010 do 09.07.2025, založil/a Pavel P..
-> astroh: trochu línejší

-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček: a 14 litrovej motor 

zajímavá ohnilá fabie
auto.aukro.cz/skoda-fabia
-1-4-i1453554671.html

-> Hurdis: Ani dočasně? 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Já už nic nechci, ani takhle pěkné auto u huby mne teď nepřesvědčí o opaku.
Navíc v garáži je ještě nějaká škodazajímavost co chce švára domů.
Navíc v garáži je ještě nějaká škodazajímavost co chce švára domů.
-> Pavel P..: Jo to bych bral.
Přesně to bych potřeboval, aby jí za mě někdo koupil a tak rok ji u sebe schoval, pak bych jí od něj vyplatil až to půjde. Bohužel momentálně si nemůžu dovolit vůbec nic, jinak by to asi bylo osudové setkání. 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : koupí ti jí a k tomu pronajme i garáž... to je kamarád co?
-> Hurdis: nemám pravdu?

-> Hurdis: nemám pravdu?

-> Hurdis: Tak už pro ní jdeš, aby jsi měl do té garáže co dát?
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : To bych se musel vyhodit sám. Zrovna když mám dneska projednávat nájem další garáže v lokalitě 500 02. 

-> Hurdis: Tebe by s tím doma už taky vyhodili, že?
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 08.02.11 21:54:18: Hmmm..
-> Nwkt: To bych se tam dobelhal o berlích...
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Máš zlámaný nohy? 

Proč mě tak trápíte? Proč mi to děláte? Proč to sem dáváte? Když vidím to poštovní směrovací číslo, tak mi jí je fakt líto... tam bych došel i pěšky, a přitom nemůžu.
skoda-virt.cz/cz/.../1434 70-skoda-136-gl-11
Uložím si fotky s popisem na pevný disk svého počítače a za pár let na ně budu koukat a trpce litovat...

skoda-virt.cz/cz/.../1434 70-skoda-136-gl-11
Uložím si fotky s popisem na pevný disk svého počítače a za pár let na ně budu koukat a trpce litovat...

-> Majklsto: za jeden kus
-> Bobesh: Blízko domů, na řezy fajn, ale po zkoušce soka se mi to nezdá výhodné.

boční rámy skeletu aukro.cz/show_item.php?it
em=14441...
-> Pavel P..: Simte na to tvoje jezdeni by stacily holy disky.
-> afro100: takový šlupky OR37... Barumky ještě dobrý ale Matador je akorát stlačená tma nebo spíš mletý cikorky

-> Pavel P..: pockaj az Tomaso uvidi tie zmyjovky:D
-> marek668112: to je mazec.. fáčko za 70tis...

Tohle je cena skoda-virt.cz/cz/.../1431
57-opravna-sada-ctyrpistku
-> Pavel P.. 01.02.11 16:17:17: Ta je pěkná, tu bych i bral...
-> Pavel P..: Škoda že to není 105Lka. Tu bych chtěl
-> Pavel P..: igelit a holej plech je docela smrtící kombinace 

-> Pavel P.. 01.02.11 16:12:35: Ještě kultovní kola a snížit. 

-> Pavel P..: já bych řk že to je hotový :-D už jen trochu deště ;-)
Sice zajímavý hořčíkový kousek, ale jsou tak hnusný že bych je na auto fakt nechtěl... 
Jak se v tom asi chladí brzdy?

Jak se v tom asi chladí brzdy?
-> Čokin: tyhle kola jezdily na molcanove uzovce, ale fotky kol tam poradne nema. mozna bude stacit se poptat.. www.pmautosport.cz/index.
php?option=com...
-> osminohej: To je velice zajímavá záležitost, škoda že tam není více fotek.
-> Syny: noo, třeba

-> mAATT: Treba da dohodou slevu na jednu 

-> Syny: tak píše tam cena dohodou, takže napsanácena tam je asi jen tak, aby tam něco bylo.. 2 miliardy jsou asi trochu blbost :-D
-> Luky.: a jo, kabrio, divný.. :-O je fakt že až tolik jsem to nezkoumal.. to že by s tím mohly bejt v budoucnu problémy máš pravdu :-/
-> Luky.: a jo, kabrio, divný.. :-O je fakt že až tolik jsem to nezkoumal.. to že by s tím mohly bejt v budoucnu problémy máš pravdu :-/
-> mAATT 31.01.11 12:30:06: Ta cenovka

-> Luky.: Jasný, takhle jsem koupil hodně dílů i v mototechnách. Buď všechno nebo nic... 

-> Tomaso435: -> su.tech: a nebo výprodej velkoskladu. Známý takhle koupil malé rámečky na 4oko na erko a měl jich doma, že by s nima mohl dláždit. Taky mu řekli že mu prodají všechno nebo nic. A když by to nekoupil, kdoví, kde by to skončilo...