-> su.tech:
Ok, dík moc, to zkusim:-)
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavé zboží nejen z aukra
prohledat
20487 příspěvků (zobrazeno 19701 až 19750) od 08.01.2010 do 02.07.2025, založil/a Pavel P..
-> petr s: Nahásit jako závadnou aukci. 

-> petr s:
Taky dobrej příklad...
To chce mu to přihodit na korunu a pak mu říct že to koupíš za korunu.
Jinak jestli jste si všimli jak se množí na aukru Poláci
Taky dobrej příklad...

Jinak jestli jste si všimli jak se množí na aukru Poláci

James1991 22.08.10 14:12:29 napsal:
→ ZdeněkH:
No hele on to nemusí prodat, třeba nedávno jsem vyhrál na aukru podložky
pod kola, železné, 5mm a už je to skoro čtvrt roku a ten člověk mi ani
nereaguje na maily apod. Proč asi, protože sem je vyhrál za 65 ,– Kč
nějak a to se mu nejspíš nevyplatí, tak radši nereaguje…Měl jsi to nahlásit na aukro. Jako nic bys s tím možná neudělal, řeší se to tuším 45 dní, ale jde o to, že ho pak přímo aukro začne nahánět a když už nic dostane 1 černý bod nebo jak se to tam menuje a jak má
3 tak mu ruší účet...
Najdeš to v "MŮJ ÚČET" - "CENTRUM SPORŮ" - "NOVÝ SPOR" Mě tam hodně pomohlo to takhle řešit - když mi někdo nechtěl něco dodat i když jsem zaplatil a zboží neobdržel.
→ ZdeněkH:
No hele on to nemusí prodat, třeba nedávno jsem vyhrál na aukru podložky
pod kola, železné, 5mm a už je to skoro čtvrt roku a ten člověk mi ani
nereaguje na maily apod. Proč asi, protože sem je vyhrál za 65 ,– Kč
nějak a to se mu nejspíš nevyplatí, tak radši nereaguje…Měl jsi to nahlásit na aukro. Jako nic bys s tím možná neudělal, řeší se to tuším 45 dní, ale jde o to, že ho pak přímo aukro začne nahánět a když už nic dostane 1 černý bod nebo jak se to tam menuje a jak má
3 tak mu ruší účet...

Co má znamenat tohle? aukro.cz/item1194820045_z
adni_dvere_felicie_felicia
.html
Docela mě štve i tenhle případ: aukro.cz/item1196560658_a
utomobilova_folie_cerna_le
skla_autofolie.html
Bývá to hodně v inzerátech, prostě supr věc na oklamání člověka. Příklad na aukru s tou folií, že to dá od koruny a přitom v popisu má cenu, za jakou to prodává(jestli jsem to teda tak správně pochopil).
Bývá to hodně v inzerátech, prostě supr věc na oklamání člověka. Příklad na aukru s tou folií, že to dá od koruny a přitom v popisu má cenu, za jakou to prodává(jestli jsem to teda tak správně pochopil).
-> ZdeněkH:
Máš pravdu, někde je to tam i napsané snad, že přihozením "uzavíráš s prodejcem s mlouvu". PS: Sem línej to tam dohledávat, ale mít nějakej náhradní účet na aukru, tak bych mu tam přihodil na milion třeba:D
Máš pravdu, někde je to tam i napsané snad, že přihozením "uzavíráš s prodejcem s mlouvu". PS: Sem línej to tam dohledávat, ale mít nějakej náhradní účet na aukru, tak bych mu tam přihodil na milion třeba:D
Ale stejně všechny tyhle aukce jsou nic proti tomu lógru a rohlíku za pár milionů co tam byl 

-> James1991: Já vím no pak jen stěžovat si aukru a dát takovému člověku negativ. I když nevím jak přesně to má aukro postavené, ale v podstatě přihozením s tím člověkem uzavíráš smlouvu a měl by ti to dodat
Mám chuť mu tam přihodit a po konci aukce mu říct že to nechci že je to moc levné
Mám chuť mu tam přihodit a po konci aukce mu říct že to nechci že je to moc levné

-> ZdeněkH:
No hele on to nemusí prodat, třeba nedávno jsem vyhrál na aukru podložky pod kola, železné, 5mm a už je to skoro čtvrt roku a ten člověk mi ani nereaguje na maily apod. Proč asi, protože sem je vyhrál za 65 ,- Kč nějak a to se mu nejspíš nevyplatí, tak radši nereaguje...
No hele on to nemusí prodat, třeba nedávno jsem vyhrál na aukru podložky pod kola, železné, 5mm a už je to skoro čtvrt roku a ten člověk mi ani nereaguje na maily apod. Proč asi, protože sem je vyhrál za 65 ,- Kč nějak a to se mu nejspíš nevyplatí, tak radši nereaguje...
Dobrej vocas... Bych si to od nej teda nekoupil i kdybych to chtel :)
No konecne 

změna : Počáteční cena: 3 500,00 Kč
-> Matthes, záškodník z TechWebu: To jo. Ono se to mohlo vyhoupnout klidně hodně vysoko jenom někdo nesmí být nenažranej a blbej dávat takovou věc od koruny prosím, ale pak musí vyčkat
-> ZdeněkH: Hlavne kdyz ma 10 dni do konce madar...
Takovému člověku bych ale přál aby aukce skončila s minimální částkou a on to v podstatě musel prodat. Taky když prodávám dám takovou minimální cenu za kterou se mi to vyplatí. Proto se na aukru i zrušilo kdysi něco jako minimální cena kterou kupující neviděl
-> Zeke-ten šestý: Ha uz nekdo hodil.
-> Zeke-ten šestý: Tak jo prosim, at se nemusim zas prihlasovat... on ti to stejne zrusi...

-> Matthes, záškodník z TechWebu: ja to klidne udelam :D
-> James1991: Uz je tam kup ted za 6000 :-D Premejslim, zda mu neprihodit korunu aby kup ted zmizelo.
-> Matthes, záškodník z TechWebu:

-> James1991: LOL to je mental 

aukro.cz/item1197837795_w
eber_40.html
Píše tam, že nechce příhozy typu 500,- Kč . Proč to tedy dává od koruny?
Píše tam, že nechce příhozy typu 500,- Kč . Proč to tedy dává od koruny?

-> James1991: faulů je tam mnohem víc...
130 RS a Starej Rapid:-)
aukro.cz/item1191213182_t uning_skoda_130_rs.html
aukro.cz/item1187744548_s koda_rapid_ii_r_1937.html
aukro.cz/item1191213182_t uning_skoda_130_rs.html
aukro.cz/item1187744548_s koda_rapid_ii_r_1937.html
-> James1991: no jo, ale zase za ty prachy co bys chtěl víc? 

-> maca:
To jo no, hlavně ty samolepící tapety z obi na palubce:D V motoru ten chladič za ventilátorem nevypadá zrovna nově nebo zrenovovaně a o sedačkách radši nic neřikám:-)
To jo no, hlavně ty samolepící tapety z obi na palubce:D V motoru ten chladič za ventilátorem nevypadá zrovna nově nebo zrenovovaně a o sedačkách radši nic neřikám:-)
-> Nwkt: příjemná cena že?
představuji si renovaci trochu jinak

-> maca:

-> James1991: na těch poklicích je zajímavá hlavně cena, btw aukce tohohle magora se probíraly v sekci vtipy
skoda-virt.cz/cz/.../7985 6-luxusni-zbozi-z-aukra
skoda-virt.cz/cz/.../7985 6-luxusni-zbozi-z-aukra
Už sem si všiml a vzpomněl, že tu patří jednomu členovi.
-> James1991: ten RiC je dokonca miestny ;)
-> Kaprof: no ale prase je i tak dost veliký ne?
-> Tomaso435: Martas a chlapa zacouvej si autem at dostaneš rozum:o)) nepamatuju se že by měl Vltavín kudrnaté dlouhé vlasy:o)))
-> Tomaso435: za 5 korun nech mi polibi prdel a bude rad

skoda-virt.cz/cz/.../1357
55-panictvi?gotopost=2... . . . nemá samantus zájem?

-> Klubko_: ty nemaj plechový držáky,dávali se rovnou pod matku

-> 1560: ty se mi doma taky vali
nechce nekdo? 3ks vcetne tech plechovejch drzaku.

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Já ho mám ve Formanovi a taky naprostá spokojenost....
-> Pavel P..: Co se ti na něm nelíbí? Já si nestěžuju, mám ho ve spotřebáku skoro od začátku a oproti tomu dvouramennýmu to je nebe a dudy (hudební nástroj, ne to co myslíš
).

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : přiznávám že jsem ho měl taky v rapidu... ale už bych ho nechtěl

-> Pavel P..: zajímavý kolik lidí si to rádo dáva to staršich škodovek 

černej nebo hnědej.... stejně je to hnus do fáčka

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : přesně tak, navíc ten černý taky není úplně černý žejo...