skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Jak parkuje blbec...
prohledat
6493 příspěvků (zobrazeno 3001 až 3050) od 17.12.2009 do 25.07.2025, založil/a 1560 - zrušená registrace
-> 1560: Nemyslím si. Parkovací místa jsou plně dostačující pro běžné vozy na otevření dveří (pokud nemáte zrovna Garde, nebo dodávku), jen nově vzniklá kategorie SUV, stále více rozšířená v našich zeměpisných šířkách se standardu jaksi vymyká...

(potažmo výrobců aut, u kterých standardní parkovací místo nepostačuje k otevření dveří)
Blbost. Ono je to přesně naopak - typizovaná parkovací místa počítají s tím, že má každý malé auto.
Blbost. Ono je to přesně naopak - typizovaná parkovací místa počítají s tím, že má každý malé auto.
-> auta.petr: To je marný, je to dnes a denně...

-> Bukaj: Škoda, že jsi něco nenafotil...

-> j_j: I když včera u Penny jsem kroutil hlavou nad tím, kam mám zaparkovat, když parking byl obsazen tak z 90% a jen každé 3. auto stálo ve svém chlívečku. To už jsem uvažoval nad inteligencí řidičů (potažmo výrobců aut, u kterých standardní parkovací místo nepostačuje k otevření dveří)...

-> Luky: na pěknou ženskou se podívá rádo 96% chlapů a zbastlený auta jsou taky zajímavý, ale že stříbrná Fábie 1,2 Htp zaparkovala přes čáru u Lídlu...no nevím 

-> Luky: Takhle bych to neviděl, jsou jistě špíčky, které stojí za zveřejnění, ale fotit auto, které nestojí přesně v chlívečku u obchoďáku mi přijde k ničemu, protože tak stojí každé druhé, a někdy třeba ne vlastní vinou.
-> j_j: -> auta.petr: tak to by tu nemuselo na virtu být třeba ani téma Obludárium nebo Jaká se vám líbí. Tak je taky přínos značně pochybný, stejně jako tady...
-> auta.petr: přesně to už jsem říkal...nechápu smysl tohodle tématu, blbec blbě zaparkuje a za 5 minut odjede a dál neřeší, parta lidí to fotí, dá na net a hodiny nad tím diskutuje - otázka je,kdo je pak větší blbec a ztrácí nad tím čas 

-> David29: Kdybych měl fotit každý takovýhle zaparkování, tak nedělám celej den nic jinýho. Nevím co je na tom za senzaci, aby se to muselo cpát na net. To je asi jako s těma příspěvkama, nejsou za to body, čím víc jich je....

-> vhml: tenhle to neřešil.... škoda že jsem neměl po ruce kus papíru a tužku.
P@nis 21.02.13 10:10:57 napsal: → ZdeněkH: Pak se lidé diví, jak „vychovává“ někdo jiný je třeba zrychlováním při předjíždění, blokováním levého pruhu atd. Asi to tak holt chceme.
No zrovna zrychlování při předjíždění bych s tím nesrovnával, tam fakt jde o život, kdežto tady (pokud teda někomu nepraskne cévka
) hrozí maximálně odřené dveře
No zrovna zrychlování při předjíždění bych s tím nesrovnával, tam fakt jde o život, kdežto tady (pokud teda někomu nepraskne cévka

-> Pavel P..: ještě je třeba ale rozlišovat parkování před bytovkou, kde je o místa nouze a parkoviště před obchodakem, kde je vsude mista dost...
-> vhml: děláš dobrou pověst svému kraji... jako tenhle tvůj krajan

-> jok3r: a proč by to dělala? Parkuju úplně stejně a vůbec mě to nesere. Ono s autem co má rozvor přes 2,8m se tam napoprvý nezlomíš a cukat tam s tím a opravovat se? Nasrat...
-> jok3r:
To stojí palivo, gumy a brzdový destičky.
To stojí palivo, gumy a brzdový destičky.
-> P@nis: kdyz argumentujes ze se ji to nepovedlo, co ji brani vycouvat a srovnat se,,, hrdost?
-> ZdeněkH 21.02.13 10:30:44:
Tak tak. Ale pravdou je, že z naschválností jsem už vyrostl a až na vyjímky, kdy mě přímo ohrožují, je většinou neřeším. Nechci dostat po hubě. Navíc nevím, jak bych vysvětloal, že na služebním autě přibylo objetí klíčem nebo bouchnutý dveře.
Tak tak. Ale pravdou je, že z naschválností jsem už vyrostl a až na vyjímky, kdy mě přímo ohrožují, je většinou neřeším. Nechci dostat po hubě. Navíc nevím, jak bych vysvětloal, že na služebním autě přibylo objetí klíčem nebo bouchnutý dveře.
-> P@nis: Pokud nedokáže zaparkovat s takovou dodávkou nemá si ji kupovat. Ano teď nejspíš vytáhneš to, že jí to koupil manžílek a ona chudinka nutně musela na pedikůru. Když s tím neumím tak s tím nejezdím
-> ZdeněkH: Tak se jí to prostě nepovedlo, kvůli toho ji má člověk vychovávat a schválně tak zaparkovat, že i při vycouvání asi měla problém. Jasně jako vždy bylo parkoviště úplně plné a tohle bylo jediné místo na které čekala fronta.
Pak se lidé diví, jak "vychovává" někdo jiný je třeba zrychlováním při předjíždění, blokováním levého pruhu atd. Asi to tak holt chceme.
Pak se lidé diví, jak "vychovává" někdo jiný je třeba zrychlováním při předjíždění, blokováním levého pruhu atd. Asi to tak holt chceme.
-> P@nis: V čem je to demence? Demence je u toho magora co zaparkoval jak pííííp
-> David29: Trochu demence to tak blízko zaparkovat, vyfotit si to a ještě to postnout na net.
par parkovacich odkazov (ale je to po americky)
sarcasticsarcasms.blogspo t.com/2013/.../the-most-hi larious-windshield-notes.h tml
sarcasticsarcasms.blogspo t.com/2013/.../the-most-hi larious-windshield-notes.h tml
Jo, stojíš pěkně daleko 
(ke mě patří ta Corsa a pani přes spolujezdce poslušně lezla
)

(ke mě patří ta Corsa a pani přes spolujezdce poslušně lezla

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : stojis moc daleko :D
Ono je na tom parkovisti tak strasne moc mista, ze si muze klidne parkovat kazdy pres dva chlivky... no hlavne ze jsem se tam vesel (protoze jiny misto bylo uz jen jedno a jeste mensi, ze on musel pravdepodobne pr)elezat uz je jeho vec.
Tady máte jednoho exota, pro zřetelnost (po zmenšení fotky to asi nebude pořádně vidět) jsem "obtáhnul" čáry vyznačující parkovací místa červeně.
-> Syny: tohle není u nás , jak to vypadá u nás ti vyfotím večer, jinak u nás je jednosměrka, stojí se na jedné straně kolmo k obrubníku, naproti podél chodníku, místy se rozjela 2.řada vedle těch co stojí vedle chodníku, ato i 5 aut za sebou, no pak se to kolmý stání mění taky na podélný stání a tam úarkujou ty největší auta
Takže radost popelářů si umíš představit, kor když stojí auto třeba i vedle popelnic

"A" .....jako analfabet...

-> Enggik: No co, invalida...
...duševní
...duševní

-> OndraKrupi 15.02.13 16:14:48: Ale Hawaii je taky v USA. 

-> Pavel P..:

-> King: ja si tiež spomínam , ked bola u nás tiež výdatná zima a sused si odhádzal miesto a zahradil ho drevenými latkami
-> haso: parkovanie "na chvíľku" je podľa mňa tak max 10 - 15 minút nie 2 hodiny.....

-> Antony 15.02.13 13:36:25: a já jsem střídavě na Hawaji a v USA

-> Antony: koničiva

-> Pavel P..: ve středobodě světa, jež se zove Praha
Konkrétně na Ruzyni

-> palinator:
-> Pavel P..:
v tom případě pak já bydlím v Japonsku
-> Pavel P..:
v tom případě pak já bydlím v Japonsku

-> Pavel P..:
Dva sjezdy před Vladivostokem.
Dva sjezdy před Vladivostokem.

-> palinator: Chvaletice? to bude někde za Uralem ne? 

-> Pavel P..:
Jenže my jsme dálnej Východ, takže Kolín je západ.
Jenže my jsme dálnej Východ, takže Kolín je západ.

-> Luky: kde jakože bydlí?

V ulici v Praze, kde manželka teď bydlí během studií, je přes silnici v bytovce taky nějakej borec, co si taky nárokuje jedno konkrétní parkovací místo jako "jeho". Má tam plachtou přikrytý nějaký auto, nedokázal jsem v tom balíčku poznat co to je. Z jeho balkonu na to místo míří kamera. Jednou tam prý s tím autem nebyl a na prázdné místo si stoupli nějací kluci od ženy z baráku. Prý potom docela řádil, kdo že si to dovolil zastavit na jeho místě. Obíhal sousední baráky, lepil výhružné lístečky po vchodových dveřích v okolí a dožadoval se nápravy 

-> palinator: jakym západě? Kolín je už skoro ukrajina

-> King:
Na tom západě máte divný lidi.
Na tom západě máte divný lidi.

-> palinator: To je sice pravda, ale bolševika charakterizuje i poněkud svérázný přístup k cizímu majetku. V tomhle případě se jednalo o majetek obecní, na kterým obec, jako výraz vděku za naše peníze z daní, umožňuje bezplatně parkovat. Pokud máš potřebu si místo před barákem vyhradit pro svůj kočár, je tady institut pronájmu, což dělá asi 10 litrů/rok.
Ovšem bolševika charakerizuje i teze "Půda patří těm, kdo na ní pracují", takže spíš jde o aplikaci tohodle principu. A protože speciálně náš panelákový vchod byl proslulý tím, že to bylo útočiště v minulosti významných soudruhů (koncentrace titulu RSDr. výrazně převyšovala průměr v populaci :), měl jsem jasno :)
Od zákazníka z hornické Příbrami jsem zase slyšel o systému, kterej praktikujou na tamnějším sídlišti - auto smíš zaparkovat jenom před svým barákem. Pokud zaparkuješ před sousedním, následuje slovní napadení nebo rovnou nějaká pomsta. Ten člověk se s tím kupodivu taky ztotožňoval - taky "bejvalej" soudruh :)
Ovšem bolševika charakerizuje i teze "Půda patří těm, kdo na ní pracují", takže spíš jde o aplikaci tohodle principu. A protože speciálně náš panelákový vchod byl proslulý tím, že to bylo útočiště v minulosti významných soudruhů (koncentrace titulu RSDr. výrazně převyšovala průměr v populaci :), měl jsem jasno :)
Od zákazníka z hornické Příbrami jsem zase slyšel o systému, kterej praktikujou na tamnějším sídlišti - auto smíš zaparkovat jenom před svým barákem. Pokud zaparkuješ před sousedním, následuje slovní napadení nebo rovnou nějaká pomsta. Ten člověk se s tím kupodivu taky ztotožňoval - taky "bejvalej" soudruh :)
-> Placko 13.02.13 16:07:26: ty by si ma strasne nemal rad, ked parkujem v takomto snehu "na chvilku"
-> King:
To samý dělal náš "učitel" na praxích, byla to dobrá prdel, když se tam hádal s ostatníma učitelema.
Mimochodem, myslel jsem, že bolševikům šlo o kolektivismus, ne individualismus, ale asi jsem se splet.
To samý dělal náš "učitel" na praxích, byla to dobrá prdel, když se tam hádal s ostatníma učitelema.

Mimochodem, myslel jsem, že bolševikům šlo o kolektivismus, ne individualismus, ale asi jsem se splet.

-> Placko: Vzpomněl jsem si na situaci u nás na sídlišti v roce 2010, kdy byla ta poněkud vydatnější zima. Sněžilo skoro denně, takže než člověk zaparkoval, tak prostě musel chvíli házet lopatou. Pro nás z nížin docela exotika :) Nicméně se našel v našem vchodě jeden brambůrek, co si myslel, že když si před barákem odhází trošku sněhu, má na ten parkplac exkluzivní práva až do oblevy - normálně tam zabodnul laťku s kusem kartonu s nápisem ve smyslu: "Tole jsem si vyházel já, vyházejte si vlastní stání". Když jsem přijel v noci z práce a před naším vchodem objevil volnýho fleka s touhle perlou, nejdřív jsem chcal smíchy a pak jsem se rozjel a cedule letěla pryč :) Bolševik zasranej! :)