skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Jak parkuje blbec...
prohledat
6459 příspěvků (zobrazeno 1451 až 1500) od 17.12.2009 do 10.06.2025, založil/a 1560 - zrušená registrace
-> john simple: A kde stál?
-> stika87 - Maschinenführer: ze bych tu bydlel? 

-> Sejki: co si delal v UO 

-> Sejki - zrušená registrace 28.10.15 10:09:40: zato môže ta hmlovka v aute 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : velmi povrchní hledání v Google mi nic k tomu nenašlo
-> Luky: Jenom tipuju.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : já nevím. Jo?
-> vhml: vis jak byla prece mlha, za to nemuzes:)
-> Luky: Z natáčení Top Gearu? :)
-> Tomaso435: Zkoušel jsi to nahlásit ostraze, aby toho debila vyvolali, že si má jít přeparkovat?
-> Tomaso435: to sice jo, ale on tam nacoufal a ještě se došel podívat jak stojí a pak to teprve chcípnul 

-> Antony: no pozor, tenhle aspon pochopil že někde tady sou parkovací místa...
ale tenhle, ten nevim... co se takovýmu vydlabanýmu blbovi odehrává v palici když činí jak činí
OC futurum HK. díky němu to stálo až na světelnou protože než se tam pulka aut vyhnula a dal přednost protijedoucímu....
ale tenhle, ten nevim... co se takovýmu vydlabanýmu blbovi odehrává v palici když činí jak činí
OC futurum HK. díky němu to stálo až na světelnou protože než se tam pulka aut vyhnula a dal přednost protijedoucímu....
První stála ta octavie ,pak jsem se tam nasral já mezi auty jsem měl 20cm z obouch stran ...
Chtěl bych vydět toho borca co lezl do té octavie :D
Chtěl bych vydět toho borca co lezl do té octavie :D
-> Jirik_Tuňák1983: Kupodivu je novej alsfat tam kde jsou čáry :D z podálného stání dělaly šikmé.
-> Mr._Nosferatu 09.10.15 13:26:19: Je tam novej asphalt, tak už to nedočárávali. :-)
-> Sejki: No, jenže tady u domu chytí tak 50 míst, se musí parkovat přes ulici u albertu, kdyby se nemělo parkovat tady, tak nemaj lidi co jdou na nákup, kam zaparkovat :D
-> Mr._Nosferatu: to vypada jak zapomenute cary s tim, ze uz se tam parkovat nema....
-> Sejki: Tady pro ilustraci foto, fakt nechápu k čemu jsou čáry šikmého stanání do poloviny místa ...
-> Mr._Nosferatu: :-D
-> Sejki: Já to mám před barákem takový, že ty čáry namalovaly po přestavbě (zvětšení) parkoviště a od tý doby nic, takže na půlce už nejsou a na druhý nejsou skoro vidět. Ale i tak mě překvapuje, jak někdo dokáže zaparkovat přes čáru u 3m širokýho místa ...
-> Mr._Nosferatu: tak tam kde nejsou cary vetsinou byva barevna zamkovka...
-> Sejki: A nejsou nejlepší parkplacy bez čar ? 

Ono se jim tlemite, ale nekdy musim zaparkovat jako blbec ja, protoze vedle pinda to postavi pres caru a ja se pak taky musim posunout, ona odjede a ja sem za lempla ze neumim parkovat...
Ja vedel, ze tu je tema na parkovani a za boha jsem si nemohl vzpomenout na nazev a kde je
Tak jsem tu fotku rano dal do vystupu no
Pardon :)

-> TT_daniel: Tak mě už to ani nějak nepřekvapuje, stačí ráno v práci, někdo chce zacouvat na místo, a ženská mu projede tak 2cm za nárazníkem a vezme mu místo....
-> TT_daniel: Môžeš byť rád že si sa vrátil ako prvý,je na to velká šance že ten dement by ti poznačil auto pri odjazde.

-> TT_daniel: takto som dneska zaparkoval, ked som isiel na postu po dopis...avsak gol bol, ze pan, ktory bol vo vedlajsom okienku a odisiel z posty par krokov predomnou, bol majitel toho auta vedla 

-> Mr._Nosferatu: prava bola ta skodovka biela uplne napravo a to modre uplne nalavo..potom ja (biela skodovka v strede) a potom ten inteligent s oplom
-> TT_daniel: kdo byl první ?
-> Luky: 

-> Jozka: to je jasný. I v tý druhý, třetí, čtvrtý i pátý... 

-> Luky 25.09.15 13:32:09: No, tak si potřeboval něco důležitýho obstarat.. však 20 - 50 lidí v tramvaji rádo počkalo..

-> castrol 16.09.15 18:45:24: Selfíčka si nedělám, mám plnej mobil aut 

-> Danster: to ne, ale když překáží jen zrcátko, dá se to prorazit 

-> Luky: JJ, ale ani jedno z toho Tramvajáka nepotěší 

-> Danster: tak když se jedná o centimetry, tak je to někdy možná trochu pochopitelný. Ale tady musela být v trajektorii tramvaje půlka auta...
-> Luky 25.09.15 13:32:09: To s tou tramvají vídávám taky dost často že nějakej blb zaparkuje moc u kolejí. I mi to připomělo Dvanáctku v Tele Tele
2:23 https://www.youtube.com/w
atch?v=z1xC3eioeD8

-> vhml: myslíš kdyby jeli zase narychlo vynadat někomu, kdo jim věší trenky na hradní anténu? 
Tady předpokládám, že to stejně bylo celý obšancovaný, takže je to vlastně jedno, kolik míst jak zabrali. Ale dost mě to pobavilo

Tady předpokládám, že to stejně bylo celý obšancovaný, takže je to vlastně jedno, kolik míst jak zabrali. Ale dost mě to pobavilo