skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Jak parkuje blbec...
prohledat
6469 příspěvků (zobrazeno 5901 až 5950) od 17.12.2009 do 30.06.2025, založil/a 1560 - zrušená registrace
-> Syny: asi tro že zasahuje do přechodu a je určená jistá vzdálenost kde auto nechat od přechodu státi...
-> FORM: Asi to, ze to je autoskola, jinak taky nevim :)
-> David29: O co jde? Já v tom problém nevidím. Asi neměl lepší místo k zastavení, já bych tam zastavil či na chvíli zaparkoval také.
-> Kaprof: jj se nesetkalo moc se souhlasme okoli a jeste ze je davam tak aby bylo okolomoc mista - hledaj si zaminku, tak jsem karkuli vyexpedoval zpatky do boudy 

-> VeTeV: to že máš v ty řadě tři svoje auta? 

-> rsvancara: todle nestalo vic jak 500 ;-)
ja dostal rano v bene od mistnich, ze takto by to neslo - aby z 6ti mist zabrala jedna prataj 3.. a ze si mam veblouda posunout at nezabiram aspon toliko mista 

-> stika87 22.05.10 00:46:57: kdo má auto za 800+ tisíc si může parkovat jak chce (jak jsem se dozvěděl - prakticky ověřeno)
většího mentála sem ještě neviděl, parkuje mi před garáží, tak že ulicí neprojede auto, a ještě k tomu v jednosměrce opačně.
-> Luky.: Tam je to s parkovanim pekne na hovno... Se nedivim, ze to tam pichnu pred to pokud jdou jen nekam do kramu na chvili, bych to tam soupnul taky 

-> Syny: jj
-> stika87: Stoupnout si za něj a nashle-)
-> afro100:

-> stika87: no obycajne ta SPZ zacina BA (SR) alebo aspon obsahuje to A

-> stika87: asi tak 

-> afro100: proc ? :D
-> Placko: kopnout do .... 

-> stika87: klasika ... len to T mi tam nejak nesedi 

-> stika87: ale ved má veľké auto

-> Luky.: Tyjo kde to je? Neni to Bendova x Skretova? :)
21.05.10 13:20:21-> Luky.: prece nebude list z auta do snehu to je prece logicky:D:D:D
-> Mr_Kubas: no ved na niektorych miestach v Ziline je to bezne ... 

-> afro100: To by musel po chodníku ujet 100 m dopředu nebo 100 m dozadu 

-> Mr_Kubas: po chodniku, ne? to neznas? vitajte v Ziline 

-> Luky. 21.05.10 13:22:37: No asi neumí parkovat podél, tak zakládá novou řadu
V Ústí v jedné ulici je to běžné i když nechápu, jak se maj vnitřní vozidla dostat ven 

a další kokot na vjezdu. Vysoké auto přeskáče obrubník, já s Fabií bohužel chytnu spodkem, takže to takhle nemůžu řešit 

Tohle auto běžně parkuje ve druhé řadě. A opakovaně VEDLE prázdného místa. On tam prostěn emůže zajet, to nepochopim...
tenhle přijel zleva, takhle to tam ohnul a nechal to tak jak mu to tam chcíplo
-> David29: áá a já sem si říkal že je mi to povědomý ale nemohl sem si hned spomenout

-> Petrson: V Edenu... v Praze
-> David29: tak vidis
dyt vis ze jen rejpu
ale to s tou travou je pravda ;) fotr dycky nadava kdyz musi zaparkovat v bahne nebo tak :D To vis, je dycky nasranej kdyz si uspini svyho nalestenyho Tourana 

-> David29 17.05.10 18:54:45: Kde to je??
-> Vojťas: Vim, zona asi 5m...
Ale kde v sídlišti se tohle dodržuje? To by znamenalo u nás 4 místa, což je dost...
Ale kde v sídlišti se tohle dodržuje? To by znamenalo u nás 4 místa, což je dost...
-> David29: ty jako spravny hasic bys mohl vedet ze u dveri do trafacky se neparkuje :D
-> David29: To tam asi nezna 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Tam se parkuje normálně už XY let 

-> David29 18.05.10 14:03:25: Ja bych si taky nestoupal na travu - hlinu 

Já nevim jestli sou ty lidi blbý, nebo to dělaj naschvál-)
Všichni tři stojej někde, kde nemaj.. a takhle se tam stává normálně
Všichni tři stojej někde, kde nemaj.. a takhle se tam stává normálně
-> FORM: Nee. Druhá a zároveň poslední, obě za A, VUT podnikatelka. Vlastně třetí, ale ta minulá byla na VŠE v Praze...
-> Jumbo: Pravní matematika na vysoké? Já jich měl 6. Tak ať se ti daří dál
-> FORM: Z matiky už mám A v předtermínu... 

-> Jumbo: Výborně, budiž ti udělen zápočet z matematického semináře