A ty zamykáš motku zámkem na zadní kolo který drží na jednom šroubu?

zajem by byl ale financí asi moc ne:'(

Měl jsem krásnou udělanou Yamahu FZR 1000 Exup a kompletně v pi*i defakto zbylo půl motorky..Fotku bohužel nemám žádnou,já fotit nemohl páč ruce obě v pr**li a nikdo jiný se nenaskytl
ale nikdo nic známe že
Po deseti minutách zavolal pomoc až autobusák který nemohl projet....

druha strana měla 1,3promile
taky uz jsem o jednoho kamose prisel co zustal v billboardu...

Hlevne ten motorkar musel bejt asi slepej, kdyz za celou dobu si nevsiml, ze tam jede pres krizovatku autobus...
Tyvoe to muze napsat jen blb, kterej tam nikdy nebyl... Krizovatka je to debilni, to uznavam, ale ani s osobakem se neda prejet rychleji nez cca 30. Protoze kdyz se jede trasa jako jel bus, tak to je odbocit 90° vpravo a po 20ti metrech (mozna ani to ne) o zhruba 120° doleva... Chtel bych videt 15m dlouhej autobus MHD, jak tohle profici 80km/h... Fakt retardi nekteri v tej diskusi...

Měl jsem podobnej ovšem já měl to štěstí že jsem překážku přelít
Je to humus a je toho čim dál víc,škoda životů,ať už za to může kdo chce
to mohla být pěkna šlupka 

Teda spis dovadu prave 

To musel bejt uzasnej zazitek pro ostatni... Navic jeli dva - ten druhej to prej polozil a nic se mu nestalo - jen je v nemocnici, pac se zhroutil prej... Ono kdyz se k nemu dokutali kamosovo hlava, tak to asi neni nic prijemnyho...

Nastesti sem jel kolem az kdyz byl uz pod perinkou a kolem byla louze krve jako krava. Ale jako moc pekny i tak...

po dlouhé době u sebe:-D