Jo často mě serou takoví kteří když jedu z práce či z tak cesta klasika a po straně jsou ještě pěkně široké odstavné pruhy, ale oni ne oni musí jet v normál vozovce případně je tam ještě chodník chodci samozřejmě nevyužívaný protože nikde nic v okolí nestojí a chodci nejsou blbí a jedou busem. Nebo kousek dál je ještě oblíbené jejich místo bo tam mají cyklostezku na kterou asi míří no tak jedou po silnici a najednou semafor, ale jelikož je to téčko křižovatka tak šup na chodník a hurá jede se dál a za křižovatkou šup na silnici. Kur*va takové bych kopal

Jo a dobrá prdel byla, když mi tam ženská tak 35 vletěla z vedlejší tak jsem zabrzdil no 15 čísel od ní a to na suchu a se štěstím a ona mi ještě vynadala do čůráků... těžké se v této situaci udržet a nazajít ji nakopat do prdele.

Kdyby jel jeden tak se jim vyhnu třeba, ale když jedou dva vedle sebe a auto v protisměru, tak se jim vyhnu těžko, leda že bych se o ně opřel
Nechci jim nadávat, že jsou to hovada cyklistický, ale trochu ohleduplnosti by to chtělo...