Ale mosíš výbavu LT - nejvyšší.

Mě se to strašně líbí vzhledově.

Asi mám citlivý fekál. 

hlavně díky plné výbavě a malému sportovnímu paketu, ale když vezmu v úvahu pro mě U SPOTŘEBÁKA ZÁSADNÍ poměr cena / užitná hodnota, nic moc. V tomhle je asi dneska Hyundai a Kia mezi špičkou.

Ale tržby jdou i do chýše.

Řeknu ti to asi takhle. Já Korejcům strašně fandím a mám radost z každého jejich úspěchu.
A proto vidíte po

A proto vidíte po městě tři a půl prdele korejců, páč nabízí za pěknou cenu pěknou výbavu a solidní kvalitu. Věci příští ukáže čas.

) a nebo ve vaně s kávou na okraji a tímtéž časopisem. Ale do práce na míse nebo ve vaně nedojedu. 

, a vraj ked ches vymenit ziarovky v svetlomete tak bud natrikrat zlomenou rukou spod auta alebo odmontovat komplet podplastovanie blatnika a aj tak na zdvihaku.

Nebo aspoň tak to na mě působí, dle toho co jsem vypozoroval ve více tématech.

Ja tady taky cosi psal, tak sem myslel aby to nebylo i na me. Uz sem asi vztahovacny jako jeden nejmenovany hoch ktereho sem kvuli jeho vztahovacnosti upominal 

ale měli sme od rencka clio a to se po 50tis začalo srát neskutečně

-> Martin2705: Já osobně inklinuju k Francii takže tak,ale myslim,že ohledně těhletěch aut ti tu moc lidí neporadí,co člověk,to jinej názor...Jak tě znám,stejně si koupíš úplně něco jinýho