-> 1560: Mě se ten náš zase naučil vítat asi z pátýho schodu nebo mne přepadne při rozvazování tkaniček.

Na druhou stranu denně s ním nachodíme/naběháme 5 - 10km dle počasí.
Pro někoho nepředstavitelná prasárna, na druhou stranu sem se po tom posral jednou a od tý doby se mi střevní potíže vyhejbaj v zásadě víc, než mému okolí. 

My jsme ale neústupní a i granule s konzervou dáváme na váhu. Takže jede ovoce, zeleninu, na zuby Denta stix a běžné krmivo jsou kvalitní seniorské granule s holistickou stravou (konzervy), občas i nějaký ten holistický pamlsek s pestrým složením. Před ní položíš šunku a ona si ji nevezme, musíš jí to dát. Občas tedy dostane i trochu sýra a pokud šunku na zob, tak jenom z farmy.
My totiž uzeniny v podstatě nežereme, jenom sem tam farma a tak můžeš dát psovi tedy jen od nás.

Já když jsem měl králíka a dal jsem mu mrkev, tak se odstěhoval z klece a dva dny do ní nevlezl, dokud zápach mrkve zcela nezmizel
a čivava, ta sice sežere téměř vše, ale musí to obshaovat alespoň 90% masa a nebo to být po mase cítit, což se ze zeleninou mírně vylučuje. Pozor, pokud ji chcete obalamutit tím, že papirku namočíte do hovězího vývaru, tak to pozná a demonstrativně papriku vyhodí z misky a zahrabe pod koberec, čímž dojde ke znečištění podlahy, koberce i čivavy 

Jediny blby byla ta drevena boudicka, kde se drzely chcanky, ale to jsem mu vyhodil. Jinak cim ho krmite? Nas sere tvrdy hovna, ktery nesmrdej... Davame vesmes granule, mrkev, papriku a vokurku.
Ne nadarmo se cizojazyčně zove Guinea Pig.