skoda.virt.cz
odkaz

Nejak mi to nedocvaklo, ale vim... na stredni jsem tam chodil do Compa kupovat soucastky na elektroniku 

), jako dneska, takže to sním klíďo zítra. Navíc dnešní "konzumní chléb", který je výborný, až když se pořádně dopeče (což v supermarketu fakt nedělají) je fajn v kombinaci s topením v kamnech - z týden starého chleba, který dostanu od máti na dosušení pro slepice, jsou ty nejlepší topinky...

Ale proste sem to tak delal a vlastne delam
, nejdriv zbytky a az pak cerstvej, ale tim si ten cerstvej moc neuziju, ale delam na zlepseni. 

A jak rikas taky nemam tad plejtvani, ale ted sem zjistil ze dojidat zbytky staryho chleba, kdyz sem si zaroven koupil cerstvej aby bylo, nedava uplne smysl protoze cestvej je jen jeden den
tak ze misto cerstvyho sem pravidelne jedl den az dva starej 

poslednich par let nechapu ze ho tam mati trpi, kazdej den mu neco vymejslet k jidlu....

) - většinu toho sním sám, ale téměř nejím maso, takže to občas dostanou slépky. A taky sousedi občas něco přehodí přes plot. Jinak zrní a co si kde ulověj, když ryji záhony, nasbírám jim hromadu ponrav chroustků a po tom se můžou utlouct 

A nejhorší jsou slepice, těm sousedi valej tolik žrádla, že už žerou jenom libový maso
ted jsem rozšířil chov o nových 8ks a teta z toho byla tak špatná že ty nový žerou i suchý brambory, že jim hned musela uvařit nějaký kosti s masem na ozobávání

myslíš něco jako Falco?

A ta fotka teda ve mě probouzí závist..

Pravda.. A jo, zahojilo se rychle - ale dost mě to (přes džíny) překvapilo.. Je to holt ještě mladá "potvora".