-> Hurdis: Taky malý moc nemusim nicmeně tohle je docela rizek :o) Nicmeně taky mám rád vetši byt z Tebou jmenovanych mám rád pouze ovčáky...Dobrmani a rotvajleri jsou na mě zakerny svině....Já mám nejraději stredni plemena s loveckým nádechem ( Bigl, kokr atd....)
-> Kaprof: To byl ještě pod cenou, normálně jsou kolem 5k. Ale jak mám zvířata rád, psi máme léta větší plemena (dobrman, rotvajler, ovčák), tak toho matčinýho parchanta nemám rád.
Takového "šmejda" psa jsem ještě nezažil (konkurovat mu může snad jen pudl kamarádových rodičů). Vzteklej, zákeřnej, uřvanej na všechny kromě majitelů. Děcko bez dozoru bych v jeho přítomnosti nenechal ani vteřinu.
02:26:39 14.08.2011
Kaprof-Pisařík
-> Hurdis: Nj je to mladý ,má to i fiklej ocásek takže na sušák to nepověsíš:/ Hold pravá švédská utěrka od Helmuta za 3500,- A to se vyplatí
dnes jsem jednoho kocoura vypustil zpet do prirody - neumel si vazil dobreho, neustale neco nicil az me sahl na repraky a znicil zavesy u obou basaku... odkud prisel, tam byl vracen, ale nevim jestli se to setka s pochopenim druhe strany....
-> 1560: mi hovor... v izbe na stole som mal študentsku pečať a kuťo ležal na koberci , išiel som na malú a keď som sa vrátil tak ten zmetok chlpatý vyplúval akurát alobal...
20:07:22 23.07.2011
1560 - zrušená registrace
-> alpin:
Zase tak moc bych to nedramatizoval :-D Ale není radno si od jídla odskočit vyřídit telefon. To se pak vrátíš a uvidíš to, co jsem vyfotil :-))
20:06:22 23.07.2011
alpin
-> 1560: kde je bontón ??? prečo nedrží vydličku ???