To jsem dneska viděl na YouTube a musim to jsem dát

Až když to člověk zažije, tak si uvědomí, kolik randálu auta ve městě dělají...

Přijde mi to normální...

Tohle auto měl jako úplně první až pak byla oranžáda na rallye coby 130L/A a později přestavěna na LR.

*blicí smajlík* A ten okamžik jednou nastane. Jsou si někteří zde vědomi, že stačí malý zkurvený zákon a statisíce aut jsou jen dekorace (tak jako např. někdy v 60. letech zlikvidovali všechno, co mělo mechanické (pásové, lankové) brzdy. Proč se asi zachovalo pár aerovek, ale na srazu člověk nikdy nepotká Laurinku (nebo jiné auto, s cenovkou v desetitisících, ba i statisících Kč (řeč je o koruně z dob RČS), které tu investiční hodnotu mělo a má)? Protože šly do šrotu, ne každý se dočkal nebo chtěl čekat na vynález 90. let, tedy V značky. V tomto s Tunerem souhlasím, elektrika s a.ř. bude prostě jednoho dne s poctivým automobilismem v konfliktu. Vyřeší to zřejmě zase ti nejpovolanější - politici (ideálně v EP).
(dodatek k elektrice - zatím nemají ani vyřešeno, že "nabití" benzínem netrvá ani 5 minut, nabití elektronama několik hodin, kdy auto neplní svou funkci, navíc jak vyřešit dobíjení na velkých parkovištích pro tisíce aut.)
)