Jinak souhlas na týhle silnici je potřeba pro předjíždění znát terén, mít na to auto a zkušenosti. Když se pak na 6. hodině zjeví nějakej frustrát, kterýmu něco z toho chybí, je to lahůdka

A ještě jak píšeš o tom svým známým - nevím v jakým časovým úseku se mu to povedlo, ale i tenhle případ je pro mě dalším argumentem, že bodovej systém czech version je totálně na pikaču.
A když už jsme v těch vašich končinách - ten úspěšnej pokus o rozpůlení fáčka na obchvatu Holic s mrtvou teenkou byl hustej - já bejt šéfem dopraváků, tak na to okamžitě zareaguju plošnou dopravně-preventivně-buze rační akcí...
-> Kloggie: Můj výrobce na lepiče-blikače už myslel a zpětný zrcátko má fíčuru automatickýho zatmavení při oslnění. Svoje udělá i max. zatmavení 5. dveří :)
Mno a co se týče nonverbální komunikace za volantem - na takový radši seru (v duchu :)

tak ono kolikrat predjizdis ve meste (dva pruhy vedle sebe jednim smerem neni predjizdeni)

hej tak tohle slyším taky prvně.. já mám blikání dálkama za něco provokativního jkaože když někdo dělá prasárny, nebo tak.. nebo upozornění na konstrolu, nebo na světla, to jo.. ale tohle..