no počasí přesně na tvorbu takových to přírodních balonů.Taky znám a co me pak sere, to mytí jak se to pak všade nafláká. A to dyž jedu traktorem tak to je bahnostroj, pak smetám bahno i ze střechy.
no počasí přesně na tvorbu takových to přírodních balonů.Taky znám a co me pak sere, to mytí jak se to pak všade nafláká. A to dyž jedu traktorem tak to je bahnostroj, pak smetám bahno i ze střechy.

Ale závada se přes noc odstranila sama...

bit.ly/2LnzXOR (taky bývalá křižovatka, ale teď jsou uprostřed holt kytky.)

Na jméno firmy si teď nevpomenu
Ale jinak máš pravdu, vzhledem k tomu že se STRABAGEM vcelku spolupracujem, tak můžu říct, že některý jejich akce stojí za to

Zrovna v tomhle případě, mě ujišťoval, že je v nejhorším případě k dispozici na farmě traktor co mne vytáhne
hmm, jenže když jsem viděl to prdítko, co pak přijelo, tak jsem v zázrak nedoufal
A taky že jo
Čekal jsem na větší kousek z jíný vesnice
*3* Bejt tam kdokoliv jinej, než tenhle vedoucí, s kterým mám jen dobrý zkušenosti, tak ho pošlu do p..., a otáčím to zpět na firmu ať si to tam vezou menším autem (6x6ka a navíc jsem tam skládal jen půlku).

Přesně jak psal, David, Jak kdyby někdo flusl pod kola
To byla taky jedna z výborných akcí. 

2mixy a pumpa 

jsme si říkali, že to prázdnej vyjede, nevyjel. Akorát mě to stálo o 5-ti kilo navíc, pač musel přijet Johny a cuknout s ním.