Ale pár let jsem ho neviděl tak nevím jestli má takovej věšáček vepředu

www.google.com/maps/.../d
ata=!3m6!1e1!3m4!1s9EksNT6
uwQ6xxZpdIVyyqQ!2e0!7i1638
4!8i8192 Trefovat se do toho vjezdu mezi zdí a barákem, byl vždycky adrenalin, v zimě obvzlášť, to jsem tam jednou drbnul i plachtu o tu zeď. Úplně ideální bylo, když se na to šrafování pod tou lampou ještě někdo postavil 

), pak jsem viděl Smajliczek, a asi dva z Moravy. A proč to vytahuju, protože youtube doporučil PlazaTowing, kde borec dělá přesně to, "co nechceš" - nakládá a uvazuje starý/nový bagry, skrejpry, grejdry (prej se to tak česky píše) a hlavně vytahovačky (z písku (njn Nevada či co) z dálnic)
Umí celkem kouzla a má fígle. Občas něhoho zaučuje, ale nevidim tam příliš zájmu, takž co si sám neudělá a nezkontroluje...

Prostě o ničem.

Sklady jezdit nechci, žádný palety a podobný kokotiny... jedině nějakej podval na bagry, stavebniny nebo tak něco...

Vzpomínám na svoje první couvání s návěsem na firemním placu (místo malý a ještě přes ruku), noo ruce jsem měl dobře zapletený
A jako jak teď jezdím jen s holým platem, tak s tím se couvá jedna báseň, jak je to přehledný. Měl jsem pak půjčenouna chvíly zas plachtu a to jsem chvílema zas trochu znejistěl

A on mi pak řekl, že proto tam je kamera 

Ale v autoškole se couvá jen do "vyhrazenýho prostoru", takže pohoda

i když by mi stačilo v klidu B+E ale proč nevyužít rovnou vyšší skupinu když to stojí stejně

Ale jinak jsem věděl, že tam nemá co bejt, tak jsem to přešel a vyjel

Nebo tam je možná schválně místo klínu 
Spíš se mi líbí, že většina jeho aut je upravená na 650HP
Jedna, se kterou občas jezdí kamarád, tak má 790HP a tlačí osobáky do kopce i plně naloženej