to přijde

to přijde

já to snad taky dám..když sem dak přimačky a takový kraviny tak musim dat o tohle 

otázka je kdy,vzhledem ktomu ze prvni jizdu mam az za dva tejdny 

Instruktor na mě: Přidej, nebo budem předjíždět až do Prahy! Odpověď jsem na podlaze celou dobu ho trochu zarazila

jsem šťastnej a večer se de slavit.... 

proste dement
-> kubalundi: já ci taky jezdit z holkama
-> Marcius: kua uz abych se ktobe brzo dostal do šumpeca a viděl vás v akci 

s těm čtyřma když byla naka pauza mezi jízdama a údržbou nebo mezi testama tak sme zašli na kafčo a s dvěma sme se pak hezky zbourali
a sme domluvený že spolu pudem pro řidičák
o takovejch závěrečkách se mi ani nesnilo

ja jednou zapomel i vyradit... a pak sem startoval na jednicku bez spojky.... fakt buchta.... a ucitel... no tooo seemmm sssiii mmmooohhh mmmyyysssllleeettt !!!
... radsi sem nic nerikal... mno abych se jednou z toho koukani se nevylil nekde

nebo je za tim neco jineho ?
jiank sme vcera byli s kamosem delat u me na rapidkovi, a pak s jeho sade driftovat
bylo to perfekt... lidi koukali a smali se a Ruda tomu daval.... pak tam jel borec v autoskole s QUASHQUAIem nebo jak se to pise, ruda zastavil a ja rikam... hele, on je na hlavni, my sme na vedlejsi... vsad boty, ze nam bude davat prednost ... taky ze daval
mno ono holt driftujici sade je neco jako snezna freza, a tak nejde si toho nevsimnout 

s největším kktem ze třidy
..ono tka sem to já kdo ho chytl 

. s tou prací už to bylo horší

možný to je,uznávám že mluvnice mi nikdy nešla ae stejne nwm co je tma špatně
ale abych nemlivl od tématu..zitra mam autoškolu a budu planovat jizdy tak dufam že jich budu mit co nejvic
na prazky už cu jezdit 

huš
co je simtě špatně 

,na tom u nas taky tri skoncili, smula no :) tak v patek hodne stesti

oni se dycky namanou na takovym miste, kde je plna cara
a oni proste chcou, abys ho predjel a pritom nemas dostatecnou vzdalenost (bocni) od nej a caru nemuzes prejet... a kdyz mu rikam, ze nesmim prejet plnou caru, tak mi ucitel rikal, ze za prejetou caru me nikdo hlavu neutrhne... ae teeda nwm.... doufam, ze ho tedko v patek 13.ho nepotkam ....