Tatík má taky BAčko 1.8 r.v. 96 a jenom venku a krom toho, že to každou chvíli nějakej kterén obejde klíčem, tak relativně v pohodě. Má ji teď asi 4 roky dotaženou z Německa, ale lemy, prahy všechn o v cajku

Tatík má taky BAčko 1.8 r.v. 96 a jenom venku a krom toho, že to každou chvíli nějakej kterén obejde klíčem, tak relativně v pohodě. Má ji teď asi 4 roky dotaženou z Německa, ale lemy, prahy všechn o v cajku

kazdopadne je to efektni, kdyz mas stazeny okynko az dolu, vypada to pekne... hlavne dvere jsou takovy mohutnejsi a bytelnejsi

. Pak klasika výfuk, a ještě řešil ztrátu výkonu, po zahřátí auto nechtělo jet. Má ji asi rok a půl. Mě se právě ta mazda líbí víc než octávka, ale stejně bych rači koupil octu. Ty bezrámové okna vypadají taky super, ale prej tomu ty rámy trochu chybí, skla se trochu klepou.

Šlo mě spíš o zhodnocení těchto aut mezi sebou. Jak jsem psal třeba i v minulém příspěvku

nastesti. Jinak podlaha netknuta napravy povrchove chyceny dost ale ne do hloubky a ma to tu zadni napravu zajimave resenou a trosku clovek po stranach taha dost u zeme stabilizator kdyz to clovek vidi tak se divi ze to udrzi - hold dobry matrose - asi . (na fotce jeste chybi spojovaci tycka stabiku).

Jde jen o to se rozhodnout.... Ale jak říkám, sice octa má super kufr a "luxusní"vzhled
,ale pořád je to škodovka, která má cunu úplně někde jinde
Prej co se týče koroze je na tom mazda líp(což je taky rozhodující), takže se váhy přehouply a asi to dopadne na 1.8 mazdu

Stejně si myslím, že nakonec skončím u mazdy. Přeci jenom za 50-60 000 seženu mazdu ve stavu a výbavě co octu za 80 a vejš
A beztak ta ,azda pojede líp... Sice budu muset oželet ten nádherný kufr, ale něco za něco

takze pokud kufr potrebujes tak na mazdu zapomen. Ale jinak se lidem - znamym co me v tom videli dost libila je to zajimavy auticko.

njn sila zvyku z feldy
Jinak pekny auticko v tu chvili jsme i o nem uvazoval - nemit feldu sel bych koupit toto hezkej design pomerne na to ze je to 4 dverovy zavodacek velkej kufr, posaz teda dost nizko a blby je ze tim jak to ma nizko a ouzky svetla tak ve tme pokud nemuzes dat dalkovy tak je pekny prd videt. Ale jinak fakt pekny.