dyť tam není ani kapka oleje -> COL: šak to sem tak už měl složený a točilo se vše jak mělo jen stím to nejede
ta lamela mě už taky napadla,přeci jen tam pak bude větší páka ale neska sem už večer žádnou nepohledal,zkusim zitra za světla
dyť tam není ani kapka oleje -> COL: šak to sem tak už měl složený a točilo se vše jak mělo jen stím to nejede
ta lamela mě už taky napadla,přeci jen tam pak bude větší páka ale neska sem už večer žádnou nepohledal,zkusim zitra za světla

ale jinak tam mám všecko tak jak sem to sundal,ten kroužek tam taky je-> Matthes, záškodník z TechWebu: pozdě už sem to neska složil a utáh ty matice na moment tak leda to mužu blejsknout ale to už nepomůže...

já tak jak sem to rozdělal tak to i skládám a navíc i v andrtovi sou fotografie tak dle nich taky jedu jen se mi to prostě na neutral točí jakoby tam nebyl olej a je to po dotahnutí na moment moc stažené se mi zdá tak chci vědět jestli sem tam nemoh něco podělat nebo je to jen proto že tam není olej a já nevyvynu rukou takovou sílu abych to od sebe odtrh a točilo se to na neutral normálně

nevím přesně kterou myslíš rozporku ale to jak sem to vytahoval tak sem to dával zpátky tam si myslim že problém nebude měl sem to přehledně všecko uspořádáné a nic mě nezbylo
-> minno: no to už sem si taky říkal že přece tam není olej ale i po nějakém tom naolejování co sem zkoušel je to pořád to samé..myslíš že by mohl bát problém jen vtom že se to slepí po utažení a nemám tolik síly? nerad bych to hodil do auta a pak zas zbytečně vytahoval 

tohle je jakoby od hřídele směr k víku jeslti víš co myslím ale i když se to dá jakkoliv tak to neřeší muj problém

poraďte prosím prosím už mi jde hlava kolem 

(ak sa teda bavime o tej vychytavke co tu zase po roku vytahoval su.tech)

teď bych se ale ještě chtěl zeptat...

-> lukynn105l: jj jen převodovku pač je to jediná věc na kterou sem na autě ještě nešáh a mám venku motor