) a taká nahovno. Ale nerovnomerne zodraté nevyzerajú byť a ani meranie šublerou to nepotvrdilo.Tip na fungujúce a tiché (v rámci možnosti) zimné pneu v rozmere 195/65 R15?

) a taká nahovno. Ale nerovnomerne zodraté nevyzerajú byť a ani meranie šublerou to nepotvrdilo.

Původně jsem chtěl jeden ks jen na tuhle zimu. Ale ony dají v pohodě dvě nebo tři. Ale proč to píšu. Jsou stejně staré jako ty moje, ale krásně měkoučké, pravidelně jeté. Rozdíl je jen v tom, že ty moje byly koupené tady a nějakou dobu tady i ježděné. Na původ jsem ještě nekoukal, ale ten rozdíl je markantní. Co je vlastně jinak? U nás na píču zimy, silnice, sůl? Nová ta semperitka stojí necelýho bureše.

Já měl na Golfu Dunlopy z roku 2014 a těm gumám nebylo vůbec nic...
to mě dost nas.... při té ceně

To mas tedy cca 4 mm zivotnost pneu. To nevim jestli je zrovna chvalihodne.

na rapidu kupodivu skoro ne.

nevim, jestli se roztrhaly po par ostrych manevrech a jednom letu do pole nebo proste vekem (cca 6 let?)

míval jsem tam brigádu a jezdili kontejnery z číny přímo 

Jen ten pneunet měl udělaný precizní výřezy na dezén (z čela a všechny ve stejném měřítku), takže člověk hned viděl co je to za gumu aniž by se musel dívat na model. 

. Nejlevnější asi nebyl, ale bylo tam fajn řádkové zobrazení s miniaturou, která šla zvětšit i bez rozkliknutí, byl tam rovnou zobrazený štítek i dobře popsaná skladová dostupnost. Zkrátka na tomhle eshopu mi netrvalo půl dne vybrat vhodnou pryž.