vim, ale jak organ pozna, ze jsou to 4,5? Poklicu bez sroubovaku nebo neceho ani nesundam a pochybuju, ze by na tym uz ponekud orezlym rafku tenhle udaj nasel.

vim, ale jak organ pozna, ze jsou to 4,5? Poklicu bez sroubovaku nebo neceho ani nesundam a pochybuju, ze by na tym uz ponekud orezlym rafku tenhle udaj nasel.

to čo je ?
Nemáš zájem

Byly nám doporučeny přímo v servise, že výkon/cena je dost dobrý.
Jedině na dotaz, ale stejně nemáš jistotu co ti přijde. Barumky radši nebrat. Hankook není špatná značka a nejsou drahý. Pak třeba ještě ten Firestone, Bridgestone, Yokohama. BF Goodrich, nevím jak konkrétně tenhle dezén, ale co mám od nich 14" Profiler2 tak jsem spokojen a můžu ten dezén jedině doporučit. Bohužel ve 13" je nedělají, dělají jen obyč vzorek obdobný jako všichni ostatní. Nekupoval bych letní Nokiany (zimní od nich jsou prý super, protože to jsou seveřené) a pak taky ty levný čínský šmejdy (neznámý značky nacházející se na spodních příčkách cenových žebříčků) a už vůbec ne v Tescu apod. 

Ono i pro ten základní rozměr by byly lepší. Ale já kdybych měl kupovat nové pneu, tak bych rozhodně šel do těch 175.