. No šel původně do nerezu zejména kvůli rozebiratelnosti, následně jsem taky trochu blbnul, ale pak na to už nebyl čas a hlavně enregie - ale z nerezu mám různý věci, který ani vidět nejsou. Teď se mi sice vybavujou akorát distanční trubičky pod MB štítky klik, ale je toho podstatně víc..

a zas tak pracné to není, ale ujetý to je
jestli je mám doma třak je vyfotím a ukážu.....abys měl důkaz místo slibů
....sem říkal, že dělám kokotiny 

ono nejde jen o ty šrouby na převodovce...jde o vše co můžu za nerez vyměnit ve zpod auta, abych nebyl zklamaný, že to nevydrží ani rok....
takže asi tak....jj podívej byl bych rád, kdyby jsi je ještě měl...fakt bych je chtěl....třmeny se mi rozšiřovat už nechcou nemám na to rozšiřovací sadu a ani kotouče a ty 12mm jsi říkal, že se dají dát bez rozšíření...a ty rok staré TRW co mám na autě už jemně kopou při prudkém brždění....prostě zklamání...jen bych fakt pokud by byly prosil o zaslání, i když asi času moc nemáš (rodina...znám to)...ale mám to od tebe fakt daleko

Tvou práci znám a musím se před ní sklonit. Bohužel tady když založíš solidní vlákno, tak to dopadne přesně takhle, takže už sem raději nic nepíšu, tohle byla vyjímka, protože mě extra po ránu pobavila.
www.svarforum.cz/forum/vi
ewtopic.php?id=1463&am... ...fakt myslíš, že by ses normálně do toho pustil....a takové cipoviny vymýšlím pořád......takže když bych viděl rezavou tečku na blatníku...hádej co bych udělal 

...problém je v tom, že to beru až přehnaně vážně proto, že mám rodinu a v tom autě (a hlavně ND origo které tam ještě nejsou přes 150tis.) ...tak se nediv že řeším kokotiny....s tím si musím hrát až do rakve hochu...
www.skoda-olomouc.net/ind
ex_dt.php?action=305...
jako o nerez šroubech vím fakt kulový...a za zeptání nic nedám...sice jsem našel na netu co znamená A2, ale tím že nejsem nástrojář a nedělám to co ty a ostatní mi fakt moc neřeklo...a hlavně jsem nevěděl (právě proto, že je to nerez) jaké to má parametry co s momentem a jaká je roztažnost...zda se teplem povolí...rupne či co.
...nic nepřišlo, ale hořekovat ti do icq nebo SZ jsem nechtěl...nemám rád, když se člověk furt vtírá jen aby to měl.... jenže k tobě je to daleko...a kamarád se k tobě nedostane, že by mi je vzal....bral mi od tebe před 2 roky pružiny na vlečku.

skoda jen ze nekteri takovi blbci prodavaji sve vyrobky dal..
) a žádný problémy s nima nebyly..

, ale u převodovky si nejsem jistý, i kydž si taky myslím, že nebude problém. Ale znám jen pevnost A70 a A80 na nerezu...o jiných nevím a ani oni myslím nic takového nemají.