To nevím kde si to sebral... jedná se o skříňový dodávkový automobil
Neboli kinder-kamion 
By mě zajímalo, podle čeho to soudíš...
-> Eidy: Dobře no

To nevím kde si to sebral... jedná se o skříňový dodávkový automobil
Neboli kinder-kamion 

Jenze ja nejezdim

Jenze ja nejezdim s nakladakem ale osobakem a jako blb jezdi spis nekdo jinej z nas dvou :) Samozrejme ze kdyz muzu tak motorem brzdim, ale ono i kdyz brzdis motorem, tak je treba pouzivat brzdy. Navic v kolonach se brzdit motorem skoro ani neda + tim odjebavas spojku. Zajimalo by me jak bys treba resil sjezd, kterej sem mel na dovolenej. Na 20ti kilometrech sjet o 1800 m vejskovejch... Zaradil sem dvojku a behem cvilicky sem tam mel pres 70, takze brzdy... Kdyz sem zaradil jednicku, tak sem mel motor vytocenej jako krava a sunul sem se asi 40 (nevim ted ty hodnoty), ale stejne bylo potreba dobrzdovat. Takze sem celej ten krpal sjel se zarazenou dvojkou a dobrzdoval sem to o co se motor velice rychle vytacel nahoru... Samozrejme ze sem totalne upek desticky a ve 3/4 kopce jsem si musel dat bezpecnostni odstavku kde se mi kourilo od kol...

Ale to bylo asi blbejma destickama...

, tak prostě něco jinýho ale na 4p 

Jako jo, kdyz sou 2p dobry, tak leckdy predci i neudrzovany 4p, ale davat 2p na kotouce 4p me prijde jako totalni kravina. Nehlede na to, ze bych mel obavy, aby se mi neulouplo oblozeni z desticky, kdyz by sedela na pul a nerozbil bych si nekde cumak :)