Jinak ad topic: stac, zasadne stenar (nesnasim, kdyz nekdo presne vi, kdy jsem zacal, kdy jsem skoncil a jak dlouho si tam este hraju)

Zastavil:U-Geen

Jak ty to dokážeš tak skvěle technicky popsat. Myslím že tohle by měly všechny ženy povinně číst 

hele nenapises o tom knihu ? nebo aspon clanek tady na virtu
prosiiiiiim

- prostě nejsou s to pochopit, že pindík nelze na počátku močení do žádný referenční polohy, kdy je směr výtoku tlakové kapaliny (moči) definován a proto je potřeba někdy po úvodním "prajmu" (střiku) mimo, aktivovat zpětnou vazbu "oko-ruka-pindík&quo
t; a postupnou aproximací nasměrovat proud do středu jezírka mísy :) Zde jsou opět varianty, protože muži se dělí na "jezírkáře" a "stěnaře" - první skupina dává přednost hlasitému zurčení při dopadu na hladinu vody v míse, druhá pak preferuje diskrétní stékání po stěnách. Osobně se rozhoduju podle situace - kupříkladu noční ztichlý panelák není ideální platformou pro variantu "jezírko" , protože charakteristický zvuk je pak slyšet v půlce baráku i v místnostech mimo WC :)

Takze je dobry si ten cas po vykonani potreby udelat 

jsem si pomalu uchcal ja kdyz to ted ctu

, a teď kterýho, kapalnýho nebo tuhýho ? To bysme si museli zažádat na nějakým servru buzici.cz 

Pac me inspirovalo nejmenovane tema ktere je velice podobne tomuto 

skuste zo srandy mocit postojacky a po ukonceni (ale nie na silu vsetko tlacit von!!!) si sadnut. uvidite pojde este nieco ale nie vela....

Zastavil:U-Geen