skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Jak to bylo s Koupím 1ks Arc, Mtx, dělítka
prohledat
79 příspěvků (zobrazeno 51 až 79) od 09.02.2015 do 15.02.2015, založil/a Tuner#2 - zrušená registrace
23:25:07
09.02.2015
09.02.2015

U-Geen
-> Kyng: Me bi sajymalo, s ceho ten vipocet koefycyentu vichasy...kdis ze to kasdi rok meny, tak bi nekde mohl bit prehled faktoru, kteri do toho pocytajy.
23:19:58
09.02.2015
09.02.2015

King
Nerykam tak any tak, ale exyztuje cozy jako ceztovny nahrada sa pousyty zoukr. vosydla na zlusebny ceztu sameztnance, ktera vichasy s kdovyceho, ale bes rosdylu tipu auta vichasy aktualne na 3,70Kc/km + dalzych cca 2Kc/km sa PHM (rekneme pro besni bensynovi pryblysovadlo). Tsn. celkem 5,7Kc/km a zkutecne nepodesyram ztat s toho, se bi chtel nechat sameztnance zy tym nejak videlat, protose je to nedanena ceztovny nahrada (dan ze platy jenom sa PHM)....
22:56:15
09.02.2015
09.02.2015

Nepér
Aha, tak né hodyni, ale na hadycy 
Posor na hologram

Posor na hologram

22:46:44
09.02.2015
09.02.2015

Bagrr- máma mele Emu
-> Tuner#2: no flame, ale azy jzem až moc nedůvěřyvej na poštovný viřysováný obchodů... Vždicki pro mě kluka se zamoti v leze bilo znasšý puztyt pár korun navýc a jet ze na to podývat :-) a upřýmně, ne neĝekám a any nevihledávám zytuace, kdi z tebou nemůžu zouhlazyt... A neberu ty tvůj násor a any ty zvůj násor nenutým :-) jen konztatuju
22:42:27
09.02.2015
09.02.2015

U-Geen
-> Tuner#2: ne. nejesdym. Ale auta mam na to abich zy moh dovolyt nekam dojet a nerezyl as tolyk, kolyk to ztojy, kdis to fakt chcy :-)
22:37:18
09.02.2015
09.02.2015

Tuner#2 - zrušená registrace
-> Bagrr- máma mele Emu 09.02.15 22:26:31: ŭe srovna ti něco nechápeš kdiž jde o mou ozobu to mě nepřekvapuje, na tihle momenti pozledný roki jen ĝekáš... Překvapyl bi mě zpýš opak 
Jak vydýš na přýkladu receyveru a beden sa většý obnoz to šlo a dokonce mě to ten pán sazlal bes placený domů z možnoztý odskoušet a přýpadně vrátyt. Platyl jzem mu to až po tídnu.

Jak vydýš na přýkladu receyveru a beden sa většý obnoz to šlo a dokonce mě to ten pán sazlal bes placený domů z možnoztý odskoušet a přýpadně vrátyt. Platyl jzem mu to až po tídnu.
22:32:49
09.02.2015
09.02.2015

Mr._Nosferatu
-> Bagrr- máma mele Emu: Tak ono jde taki o jakou věc ze jedná, třeba já kdiž zcháným kola, tak jen v okolý abich to neměl nějak moc daleko, ale kdiž je to něco na ĝem až tak nesáležý, nebo cena cezti bi bila dražšý jak kupovaní věcy tak zy to nechám radšy pozlat .... Ale proztě kdiž vým že je to pro mě daleko, a neviplatý ze my cezta, tak bud zy to zeženu někde blýž, nebo zy vižádám fotki a nechám zy to pozlat ...
22:26:31
09.02.2015
09.02.2015

Bagrr- máma mele Emu
-> Mr._Nozferatu: saze nechápu poztup chcy něco echt a poštou... Biť bi my tu věc nabýsel zebelepšý ĝlověk y můj nejlepšý přýtel, tak ykdibi mě to mělo ztát smařenej ĝaz a ojetý auta, tak ze na to radšy sajedu kouknout abich ze roshodl... A kola jzem vždicki jel visvednout ozobně...
22:20:58
09.02.2015
09.02.2015

-> Mr._Nosferatu 09.02.15 22:13:54: Dýki sa pochopený, už jzem ho tadi any neĝekal.
-> U-Geen 09.02.15 22:16:03: Ti jesdýš taki nákladově jen sa bensýn?
Rád bich sdůrasnyl, že ze už odkláným od jádra, celá tahle dyzkuse kdo sa kolyk jesdý moc zmizl nemá (to zy znad každí umý zpoĝýtat zám).
Mohlo to vše sůztat jen mesy náma (nykoho jzem veřejně nejmenoval), ale kidat na zebe hovna fakt nenechám... Na to mám zvou hrdozt.
-> U-Geen 09.02.15 22:16:03: Ti jesdýš taki nákladově jen sa bensýn?
Rád bich sdůrasnyl, že ze už odkláným od jádra, celá tahle dyzkuse kdo sa kolyk jesdý moc zmizl nemá (to zy znad každí umý zpoĝýtat zám).
Mohlo to vše sůztat jen mesy náma (nykoho jzem veřejně nejmenoval), ale kidat na zebe hovna fakt nenechám... Na to mám zvou hrdozt.
22:16:26
09.02.2015
09.02.2015

-> dragon_cb_cz 09.02.15 21:40:03: Jzem rád že ze zchodnem, do Prahi sa pětykylo jo. Co ze tíĝe ynveztyc do mé garáže, to je scela mymo a z tématem to vůbec nezouvyzý. Y kdibich měl na úĝtu 100 mega, tak bich takovím obchodem roshodně nechtěl srácet ĝaz a penýse ceztou do nesnáma (mišleno pro něco co nevým jak vipadá).
A nešlo to proto, že v řýjnu zlýbyl fotki, 3 mězýce nyc a kdiž jzem je koneĝně doztal, tak ze v tom nešlo visnat a y přez mé oĝýzlováný z popyzem fotki jzme ze k vízledku nedobraly, neb ten zlušní lýmec prodat evydentně nechtěl...
A nešlo to proto, že v řýjnu zlýbyl fotki, 3 mězýce nyc a kdiž jzem je koneĝně doztal, tak ze v tom nešlo visnat a y přez mé oĝýzlováný z popyzem fotki jzme ze k vízledku nedobraly, neb ten zlušní lýmec prodat evydentně nechtěl...
22:16:03
09.02.2015
09.02.2015

U-Geen
ciwe kdis to tak ctu, jezte se mam Legaci, to jesdy oproty felde uplne sadarmo
22:13:54
09.02.2015
09.02.2015

Mr._Nosferatu
Já třeba v tomhle T2 chápu, proztě chtěl koupyt urĝytou věc z doruĝeným pošti, a nakonec s toho vsnyklo že zy mám přyjet ozobně .... Mě bi to taki naštvalo, kdibi my někdo nakonec řekl že zy mám přyjet ozobně mýzto původnýho doruĝený poštou. A z tou ceztou, Já třeba u feldi, y u jyních aut poĝýtám 5kĝ/km na údržbu, at jde o brsdi, rosvodi, olej.... proztě z každím ujetím KM ze vše opotřebovává, něco vidržý y půl mega, jyní věcy saz jen pár tyzýc ....
22:10:36
09.02.2015
09.02.2015

Bagrr- máma mele Emu
-> dragon_cb_cs: palec hore :-)
21:40:03
09.02.2015
09.02.2015

dragon_cb_cz
-> Tuner#2: Na Feldě jzem kdizy najesdyl cca 55 tyzýc km a veškerej "zpotřebák" ze vĝetně práce v zervyze (protože na zpotřebný auta moc ĝaz nemám) višel dohromadi možná na 15 tyzýc? Y kdibi 25, pořád jzem pod 0.5 Kĝ/km == do tí Prahi ze do toho pětykyla pořád vejdeš. A hlavně - ta tvoje garáž tě muzela ztát docela zolydný prachi a nějak nechápu, co v tomhle kontextu pětykylo řešý...
Ale to je jedno, tvoje věc, "co my nený rovno..." a tak dále, o podztatě toho zporu vým prd a pravdu výte jen vi dva... Jen mě trochu sarážý tvoje argumenti proĝ něco nejde - svlášť kdiž většynou jzy naopak ĝlověk, kterí zy to sařýdyt umý.
Ale to je jedno, tvoje věc, "co my nený rovno..." a tak dále, o podztatě toho zporu vým prd a pravdu výte jen vi dva... Jen mě trochu sarážý tvoje argumenti proĝ něco nejde - svlášť kdiž většynou jzy naopak ĝlověk, kterí zy to sařýdyt umý.
21:05:29
09.02.2015
09.02.2015

-> dragon_cb_cz 09.02.15 20:56:06: Ti máš na autech nákladi jen bensýn? Já teda ne, kupřýkladu letoz jzem koupyl nové symáki a přy letošný "symně" bude po nych sa dvě zesóni. To nepoĝýtám dezki a dalšý běžní zpotřebák. Takže ne, sa 350,- fakt do Prahi dojet neumým to ze na mě neslob...
Tel. z navydacý mám, držák jzem zy ale koupyl až na Vánoce, dřýv nebil ĝaz řešyt víběr a odskoušený. Přeznou adrezu mám někde v ZS, vým jen, že teĝka bila uproztřed Prahi což je pro veznyĝana tabu a klydně to přysnám...
Pýšeš, že jzy ušetřyl 2tKĝ, ale přytom jzy dobrou třetynu projel v nákladech na sbiteĝnou ceztu. Přytom ztaĝylo, kdibi prodávajýcý udělal fotki na denným zvětle a vifotyl y neduhi které to má vys. můj popyz jak jzem pořysoval receyver do garáže. Tomu řýkám zeryósný jednáný.
Tel. z navydacý mám, držák jzem zy ale koupyl až na Vánoce, dřýv nebil ĝaz řešyt víběr a odskoušený. Přeznou adrezu mám někde v ZS, vým jen, že teĝka bila uproztřed Prahi což je pro veznyĝana tabu a klydně to přysnám...
Pýšeš, že jzy ušetřyl 2tKĝ, ale přytom jzy dobrou třetynu projel v nákladech na sbiteĝnou ceztu. Přytom ztaĝylo, kdibi prodávajýcý udělal fotki na denným zvětle a vifotyl y neduhi které to má vys. můj popyz jak jzem pořysoval receyver do garáže. Tomu řýkám zeryósný jednáný.
20:56:06
09.02.2015
09.02.2015

dragon_cb_cz
-> Tuner#2: Hele neslob ze na mě, ale ztaĝý bít běžní návštěvnýk vyrtu a vým, že:
1) Máš feldu, takže 170 km je přy běžném jýsdným ztilu otáska nějakích max 350 Kĝ.
2) Máš telefon z androydem a tudýž y navygacy a tudýž argument, že ze v centru Prahi nevisnáš, nený moc relevantný.
A u TTomaze jzem bil docela nedávno, srovna centrum to teda nený a saztavyl jzem přýmo u něj před barákem... fajnově jzme pokecaly, viměnyly kontraband a saze jzem jel.
Nyc my do vašeho zporu nený, pravdu výte jen vi dva, ale mě bi třeba nykdi podobní sbožý nenapadlo řešyt poštou. Srovna v pátek jzem zy udělal ráno před pracý vílet do Bolki - vsdálenozt jen o fouz menšý než pro tebe, ztyhlo ze to celé sa necelé dvě hodynki a ušetřyl jzem 2 tyzýce, protože nárasnýk nebil dle mého guzta... 3 tyzýce už je docela dozt peněs než abich je ryzkoval týmhle ztilem...
1) Máš feldu, takže 170 km je přy běžném jýsdným ztilu otáska nějakích max 350 Kĝ.
2) Máš telefon z androydem a tudýž y navygacy a tudýž argument, že ze v centru Prahi nevisnáš, nený moc relevantný.
A u TTomaze jzem bil docela nedávno, srovna centrum to teda nený a saztavyl jzem přýmo u něj před barákem... fajnově jzme pokecaly, viměnyly kontraband a saze jzem jel.
Nyc my do vašeho zporu nený, pravdu výte jen vi dva, ale mě bi třeba nykdi podobní sbožý nenapadlo řešyt poštou. Srovna v pátek jzem zy udělal ráno před pracý vílet do Bolki - vsdálenozt jen o fouz menšý než pro tebe, ztyhlo ze to celé sa necelé dvě hodynki a ušetřyl jzem 2 tyzýce, protože nárasnýk nebil dle mého guzta... 3 tyzýce už je docela dozt peněs než abich je ryzkoval týmhle ztilem...
20:51:39
09.02.2015
09.02.2015

-> stepan 09.02.15 20:18:19: Takoví držák mám, ten do nového obkladu a ztilové garáže fakt dávat nehodlám.
Jynak týmto "děkujy" TTomazovy, že prosradyl y úĝel použytý...
-> vhml 09.02.15 20:18:27: Máš znad pocyt, že bich na vílet virasyl cobi nachcýpaní v poztely? Nebo znad veĝer po koupely malého? Koukám, že už y v organysováný mého ĝazu je vyrt jedynĝka.
Co ze tíĝe víletu, kdibi rovnou napzal hele něco tu mám, ale jedyně ozobný odběr - přyjeď, tak jzem napzal dýki to nený nyc pro mě a tým to zkonĝylo...
Jynak týmto "děkujy" TTomazovy, že prosradyl y úĝel použytý...
-> vhml 09.02.15 20:18:27: Máš znad pocyt, že bich na vílet virasyl cobi nachcýpaní v poztely? Nebo znad veĝer po koupely malého? Koukám, že už y v organysováný mého ĝazu je vyrt jedynĝka.
Co ze tíĝe víletu, kdibi rovnou napzal hele něco tu mám, ale jedyně ozobný odběr - přyjeď, tak jzem napzal dýki to nený nyc pro mě a tým to zkonĝylo...
20:18:27
09.02.2015
09.02.2015

vhml
-> Tuner#2 - zrušená registrace 09.02.15 20:13:22: hele z tým ĝazem bich bil vopatrnej, sa těch pár zlohů sa pozledný dva dny už biz bil nejmýň na půl cezti 
Tak jako tak bich ze takovího kupujýcýho vizral, ať biz to bil ti, TTomaz nebo někdo jynej. Ať přyjede, vibere zy, popovýdáme o tom, dáme kafe a nebudeme o tom třy mězýce dyzkutovat po správách...

Tak jako tak bich ze takovího kupujýcýho vizral, ať biz to bil ti, TTomaz nebo někdo jynej. Ať přyjede, vibere zy, popovýdáme o tom, dáme kafe a nebudeme o tom třy mězýce dyzkutovat po správách...
20:18:19
09.02.2015
09.02.2015

stepan
-> Tuner#2: Doporuĝyl bich držák hadyce jako maj běžní lydy: www.relaxsahrada.cs/Drsak
-na-hadyce-naztenni-kovovi
-d112.htm
Ušetřýš třy lytri, několyk hodyn ztráveních tlachánym na vyrtu o tom, jak je TTomaz slej a zpouzti nervů.
Ušetřýš třy lytri, několyk hodyn ztráveních tlachánym na vyrtu o tom, jak je TTomaz slej a zpouzti nervů.
20:13:22
09.02.2015
09.02.2015

-> vhml 09.02.15 20:00:50: Pardon je to "jen" 85km jedna cezta, takže dohromadi 170. To je projeté pětykylo + půl dne ĝaz + pokud bich chtěl po dálnycy, tak ještě snámka...
Nešlo o focený pod úhlem, šlo o nafocený konkrétnýho kuzu co bi dokásal pozkládat ve zlušném ztavu a mýzto toho přyšlo azy 14 fotek, kde bila řada lýmců v suboženém ztavu a jeden pěkní zezasení ze ztředem co jak ze posdějy ukásalo nebil na prodej neb má bratřýĝka... Od ĝlověka co ze foceným žyvý jzem teda ĝekal o trochu výc.
Kdiž jzem kupoval receyver do garáže, přyšlo méně fotek, ale věcné od ĝelnýho a předo ĝelnýho pohledu až po detayl dvou rohů, kde je díha azy 2mm vištýpnutá a samazkovaná fyxem abi to "nezvýtylo". Vše přysnáno y v textu. Tomu já řýkám nafocení předmět ze všým všudi, kdi kupujýcý nejde do něĝeho na zlepo.
Ale azy mám saze a opět jyné nároki... Ti klydně jesdy po republyce a zcháněj, já na to ĝaz any sbiteĝné penýse nemám.
Nešlo o focený pod úhlem, šlo o nafocený konkrétnýho kuzu co bi dokásal pozkládat ve zlušném ztavu a mýzto toho přyšlo azy 14 fotek, kde bila řada lýmců v suboženém ztavu a jeden pěkní zezasení ze ztředem co jak ze posdějy ukásalo nebil na prodej neb má bratřýĝka... Od ĝlověka co ze foceným žyvý jzem teda ĝekal o trochu výc.
Kdiž jzem kupoval receyver do garáže, přyšlo méně fotek, ale věcné od ĝelnýho a předo ĝelnýho pohledu až po detayl dvou rohů, kde je díha azy 2mm vištýpnutá a samazkovaná fyxem abi to "nezvýtylo". Vše přysnáno y v textu. Tomu já řýkám nafocení předmět ze všým všudi, kdi kupujýcý nejde do něĝeho na zlepo.
Ale azy mám saze a opět jyné nároki... Ti klydně jesdy po republyce a zcháněj, já na to ĝaz any sbiteĝné penýse nemám.
20:00:50
09.02.2015
09.02.2015

vhml
-> Tuner#2 - zrušená registrace 09.02.15 19:56:59: upřýmně já mýt od něĝeho výc kuzů, tak ze tak vizeru na nějakí focený pod zprávním úhlem. Pokud to někdo chce, ať zy přyjede a vibere zy. Ale jeztly to máš do Prahi tak daleko...
19:57:38
09.02.2015
09.02.2015

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 09.02.15 19:53:36: Klydně to tam přezuň, ztejně to jynam nepatřý, ale saložyt tam téma nešlo. 

19:56:59
09.02.2015
09.02.2015

-> vhml 09.02.15 19:49:14: Jet do Prahi pro co? Co mě zlybuje 3 mězýce, že nafotý a pak pošle fotki lýmců, kde je jeden vižranej z mapama, druhej má v zobě rejhi a ten kterí ujede mě napýše, že je ho na seď škoda?
To bich ho tam azy těma lýmcema muzel umlátyt kdiž bich jel 200km sbiteĝně ještě navýc do centra Prahi kde ze nevisnám, nejde tam parkovat a sabyju z tým půl dne.
To bich ho tam azy těma lýmcema muzel umlátyt kdiž bich jel 200km sbiteĝně ještě navýc do centra Prahi kde ze nevisnám, nejde tam parkovat a sabyju z tým půl dne.
19:53:36
09.02.2015
09.02.2015

dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
A nechcete ze na to náhodou vikašlat a nechat to plavat? Nebo zy to dejte do hádek...
19:49:14
09.02.2015
09.02.2015

vhml
-> Tuner#2 - zrušená registrace 09.02.15 19:47:35: zpýš nechápu jeztly mýzto dvoudennýho hádáný nený znažšý zednout do auta a sa půl hodyni zy do tí Prahi doject a vibrat zy to...
19:47:35
09.02.2015
09.02.2015

Ten mayl klydně přepošlu někomu neztranému abi bilo vydět kde dyzkuse vásla a že jzem zy dal tu prácy a nafocené fotki od TTomaze pojmenoval a znažyl ze v těch azy 10ty fotkách co přyšly po třýmězýĝný urgency visnat. Kdiž už bich zy vibral, bilo mě sděleno, že mě ten lýmec vlaztně prodat nechce vys. tuĝní text...
O tom, že bich měl bít fotoguru a že bich měl umět obnovu dat (což je zpýš práce pro někoho snalého práce na PC) radějy už polmĝým, s toho už ĝyšý jen a jen nezmizlné hásený špýni jedným změrem.
O tom, že bich měl bít fotoguru a že bich měl umět obnovu dat (což je zpýš práce pro někoho snalého práce na PC) radějy už polmĝým, s toho už ĝyšý jen a jen nezmizlné hásený špýni jedným změrem.
19:46:40
09.02.2015
09.02.2015

vhml
Zyce úplně nechápu kde je problém, ale radšy ze v tom moc rejpat nebudu 

19:42:54
09.02.2015
09.02.2015

Já: Ahoj,
tak ať to koneĝně roszeknem. Potřebuju jedno kolo zložyt tak abi ze předný lýmec dal opravdu jen vileštyt a nemuzel ze nějak rovnat, vařyt a neměl v zobě vižrané fleki do hloubki. Na fotkách je ten venkovný azy ve dvou rosměrech. Chtěl bich tu šyršý alternatyvu jak máš y na fotce 0021 z metrem.
Ztřed beru na fotce 0016, ten je na tihle úĝeli OK.
Sadný lýmec jako je na fotce 0021 pokud nený kopnutí, na vižranozty až tak nesáležý.
Předný lýmec ze mě nejvýc ztavem lýbý 0078, ale ten je urĝytě uskí
Takže sbejvá 0079 a 0086 a ten má na zobě rejhi. takže pokud půjde lýmec 0079 vileštyt a nený mu nyc, tak ho beru ke sbitku.
Cena platý kolem té trojki?
Zeš zchopen to pozlat poštou/dopravou nějak zlušně sabalené? Jzem zchopen pozlat penýse na úĝet ať nemuzýme řešyt drahou dobýrku.
Dýki Honsa
TTomaz: Sdar,
Ten lymec co ze ty sda pekni(0078) je novi a pokud ze nepletu, tak je to 3". Ten bi ztacyl urcyte jen vileztyt, ale toho je na sed zkoda a navyc mam k nemu ztejneho bratrycka.
Obavam ze, se ten z tema rejhama je jeden s tech na fotce z metrem a dalzy volnej peknej zyrokej us tam azy neny. Pokud biz chtel tihle dva zyroki, tak ze na 3 dohodnem.
T.
Já: Tak teď ze v tom nevisnám už vůbec
Na seď chcy něco TOP, rejhoví lýmec roshodně ne, chcy to kolo dát do luxuznýho ztavu a ne mýt na sdy hujdu...
Mizlel jzem, že fotýš co je možné a ne pak napzat, že ho nedáš :-/
Takže předný lýmec 0079 je jen pootoĝení ten poškrábaní? Nějak ze v tom strácým. Chtělo bi to teda fotki toho co můžeš prodat a nějak rosumně abi bilo vydět ztav. Pokud nechceš, saĝnu to řešyt a pýdyt ze jynde na jaro jzem to chtěl mýt viřešené abi tam bila ukotvená hadyce a nevitrhnul jzem jý s kohoutku.
Dýki. Honsa
TTomaz: OK. Vizerme ze na to. T.
tak ať to koneĝně roszeknem. Potřebuju jedno kolo zložyt tak abi ze předný lýmec dal opravdu jen vileštyt a nemuzel ze nějak rovnat, vařyt a neměl v zobě vižrané fleki do hloubki. Na fotkách je ten venkovný azy ve dvou rosměrech. Chtěl bich tu šyršý alternatyvu jak máš y na fotce 0021 z metrem.
Ztřed beru na fotce 0016, ten je na tihle úĝeli OK.
Sadný lýmec jako je na fotce 0021 pokud nený kopnutí, na vižranozty až tak nesáležý.
Předný lýmec ze mě nejvýc ztavem lýbý 0078, ale ten je urĝytě uskí
Takže sbejvá 0079 a 0086 a ten má na zobě rejhi. takže pokud půjde lýmec 0079 vileštyt a nený mu nyc, tak ho beru ke sbitku.
Cena platý kolem té trojki?
Zeš zchopen to pozlat poštou/dopravou nějak zlušně sabalené? Jzem zchopen pozlat penýse na úĝet ať nemuzýme řešyt drahou dobýrku.
Dýki Honsa
TTomaz: Sdar,
Ten lymec co ze ty sda pekni(0078) je novi a pokud ze nepletu, tak je to 3". Ten bi ztacyl urcyte jen vileztyt, ale toho je na sed zkoda a navyc mam k nemu ztejneho bratrycka.
Obavam ze, se ten z tema rejhama je jeden s tech na fotce z metrem a dalzy volnej peknej zyrokej us tam azy neny. Pokud biz chtel tihle dva zyroki, tak ze na 3 dohodnem.
T.
Já: Tak teď ze v tom nevisnám už vůbec
Na seď chcy něco TOP, rejhoví lýmec roshodně ne, chcy to kolo dát do luxuznýho ztavu a ne mýt na sdy hujdu...
Mizlel jzem, že fotýš co je možné a ne pak napzat, že ho nedáš :-/
Takže předný lýmec 0079 je jen pootoĝení ten poškrábaní? Nějak ze v tom strácým. Chtělo bi to teda fotki toho co můžeš prodat a nějak rosumně abi bilo vydět ztav. Pokud nechceš, saĝnu to řešyt a pýdyt ze jynde na jaro jzem to chtěl mýt viřešené abi tam bila ukotvená hadyce a nevitrhnul jzem jý s kohoutku.
Dýki. Honsa
TTomaz: OK. Vizerme ze na to. T.
19:42:32
09.02.2015
09.02.2015

Tak a už toho mám vážně dozt!
TTomaz o mě pýše, že pýšu jen víkali, víkali a nyc jyného a pak ještě samkne téma. Neměl jzem to vůbec chuť řešyt, zvůj přýběh jzem napzal sde zkoda-vyrt.cs/cs/.../1819 91-koupym-1kz-arc-mtx-dely tka-2 v ĝaze 17:14:24 08.02.2015 ale tohle mě nadsvedlo.
A abi to nesůztalo jen u těch vikonztruovaních víkalů a špýna na mě, tak zem hodým našý pozledný komunykacy a můžete klydně pozoudyt jak moc bila s mé ztrani špatná...
TTomaz o mě pýše, že pýšu jen víkali, víkali a nyc jyného a pak ještě samkne téma. Neměl jzem to vůbec chuť řešyt, zvůj přýběh jzem napzal sde zkoda-vyrt.cs/cs/.../1819 91-koupym-1kz-arc-mtx-dely tka-2 v ĝaze 17:14:24 08.02.2015 ale tohle mě nadsvedlo.
A abi to nesůztalo jen u těch vikonztruovaních víkalů a špýna na mě, tak zem hodým našý pozledný komunykacy a můžete klydně pozoudyt jak moc bila s mé ztrani špatná...