skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Škoda Ufo zničená
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: bylo by to uzasne - na pocest konce jejich zakladatele - takovej ritualni pohreb svetlusek
nejhorší je , že píšou o dalších nejméně 50ti takových expertech, jejichž pekáče vypadaj jak maťejská po setmění, že by udělali kolektivní demolition show 

-> Michal N 283: ved preto sa tam davaju 

-> alpin: -> castrol: je to možné,plasty dokážu zakryť všetko

-> Michal N 283: tak tak a kto vie ci to nebola cista hniloba
-> Michal N 283: podvozok bol vraj na psí chuj... znižovanie prebehlo len nasadením reprákov ktoré šovkchar posadili k zemi
-> castrol: no...tiež si myslím,tieto pojazdné diskotéky nikdy neboli nejak extra mechanicky upravované...
-> Michal N 283: asi nic moc ked prezentoval len monitory a blikatka 

-> castrol: tak karoséria nebola nič moc,ale ktovie,aký to malo podvozok,brzdy,motor,to sa asi dalo použiť ešte....či???To som nikdy nevidel,ako to bolo spravené,všade predvádzali len tú audiozástavbu a svetielka

-> Michal N 283: preco uz ho nebavilo tak slo do sveta ako plechovky alebo co z neho spravia 

Videl som ju naživo,ako úprava to bol dobrý grc,ale zase takto verejne rozflákať svoje auto,to je ozaj na psychiatriu

o jeden vrak menej ktore je na rade teraz 

-> wangel: sláva 

-> Klubko_: no kdyby to bylo 273 dB, tak bych radši strčil hlavu do proudového motoru...
ja som to tiež pozeral naživo ale niektoré tie jeho "užasné" nápady ma fakt dojali 

-> Klubko_: Utekla jednička, nebo měl nastaveno na "lví pšouk".
Desetinnou čárku lze vyloučit, 273 dB bych nerad zažil.
Desetinnou čárku lze vyloučit, 273 dB bych nerad zažil.
-> M@rtin: taky si rikam, esi jim uteklo cislo nebo blbe posunuli desetinnou carku 

dobrej článek ....
.... Momentálne mám zabudovaných 36 metrov LED diódových pásov, tri LCD monitory a audiosystém Magnat o sile 1 600 wattov, s ktorým mi namerali 27,3 decibelu,“ vysvetľoval L. Pavlik.

.... Momentálne mám zabudovaných 36 metrov LED diódových pásov, tri LCD monitory a audiosystém Magnat o sile 1 600 wattov, s ktorým mi namerali 27,3 decibelu,“ vysvetľoval L. Pavlik.

-> šrek: podla mna tiez to by si si hned vsimol :O)
S takym autom sa da niečo vyhrať? videl som na zivo neraz, ale humus...
jej demolacia len svedci o majitelovej inteligencii...
jej demolacia len svedci o majitelovej inteligencii...

-> šrek: Takže myslíš, že to byl fake?

Bylo to nahrané.Tenkrát to psal na stránkách jejich klubu.
-> Hurdis:
-> Jindas: jj ,len ma tak napadlo spomenúť si

-> Jindas: jj ,len ma tak napadlo spomenúť si

-> Lubes: Už viděno,ale

-> Lubes: Takže zbytek projeb*li za růžový polystyrén. 

Zbytek z těch 9000 EUR je v zavazadlovém prostoru, nebo to zašíval do sedaček?
tolka skoda o jednu saplavinu menej

-> Nwkt: 

-> Nwkt: tiež si myslím
žádná škoda
neviem, či ste to už čítali badman.aktuality.sk/clano
k/.../legendarna-skoda-ufo
-je-znicena