Tak zase od Vény, něco málo:
-> vhml:
Teď mám moc práce a pokusy si dělám u sebe a ne na motorech "cizích" lidí, když bude čas, tak příští sezonu uvidíš něco s 1200ccm obsahem, 80-85koní a 100-110Nm?

Raději se budu držet při zemi, abych to tady zas tak moc nerozviřoval

Pak můžem dát řeč.
-> Urbi: ,
-> Alenka:
No za prví bych si nechal ty ženský narážky

Zatím si nic osobně neberu

Ale s každým příspěvkem máte víc kuráže a prostě nevěříte, že to může být pravda, ....z toho se nevykecáte. Petře tobě sem říkal, že tě svezu, pak možná změníš názor. Nevím teda, s jakýma motorářema pracuješ, ale já se za "motoráře" neprohlašuju a ty hodnoty sou na hranici toho, aby mě to stačilo. Teď napíšeš kolik už složili motorů a jak X-let dělají v oboru. Tím hůř pro ně, proto já si motor udělal, abych nemusel podobným lidem platit za horší

A nevím, proč bych si nemoh udělat špičkový motor doma? To je to tak těžký? Mě to nepříjde

A souhlasím s Honzou, ten motor je podle dobových hodnot prdítko, i když s 1-karbecem sem teď na hodnotě co se dělalo dřív. A koně jsou jedna věc a Nm druhá, každý faktor chce něco jinýho.
A chcete "Know-how"? Naučte se něco o fyzice, místo měnění kroužků a říkání tomu "GO" měňte celý pístní sady a přestaňte si myslet, že čim větší díra od karbecu do motoru, tím víc "Adidas"

Ale tohle moc lidí bohužel nechápe, já mám kanály "téměř" sériový oproti některým zdejším členům a ono to funguje, jak je to možný? Ale asi budu kouzelník a nebo sem měl "šťastnou ruku". A tvrzení, že tu jsou lidi s podobnýma zkušenostma, to mě zní dost nafoukaně, já nevím, jaký tu má kdo zkušenosti, tak je přece nebudu hodnotit.......takže "Na shledanou"